Hae
Big mamas home

Deittailu ja some

Aihe, joka herättää monesti kysymyksiä ja josta te olette kysyneet minulta, eli millaisia tilanteita tai ongelmia deittailun ja julkisen some- /blogiharrastuksen yhdistäminen tuo eteen. Kun kysyin Instagramin storieissa, kiinnostaako teitä juttu aiheesta, vastaus oli yksimielinen kyllä. Olen pitänyt blogia pian kuusi vuotta ja melkein saman verran Instagramia, joten olen tehnyt tätä myös koko sen ajan kun olen ollut sinkkuna. Sinkuksi jäädessäni blogiani ja someani seurasi useampi seuraaja, kuin äitini ja ystäväni. Vaikka tämä ei ole minulle työ, harrastukseni on jo melko julkista puuhaa. Näin ollen siinä on omat haittapuolensa.

Deittailu ja some - BMH - Big mamas home by Jenni

Kerrotko miehille heti blogistasi?

Pyrin olemaan deittaillessa kaikessa mahdollisimman avoin ja suorasanainen. Kerron jo profiilissa, että minulla on kaksi pientä lasta. Profiilissani lukee myös, että kirjoitan ja valokuvaan vapaa-ajallani. Jotkut ovat arvanneet jo tästä se, että pidän blogia, mutta monelle asia pitää kertoa erikseen. Eikä vielä ole tullut vastaan ihmistä, jolle julkinen harrastukseni olisi ollut ongelma. Harvaa varsinaisesti edes kiinnostaa se mitä teen. Parisuhdetta etsiessä pääpaino on ihan erilaisilla asioilla.

Seurustelu - Treffailu - Some - BMH - Big mamas home by Jenni

Jos joku kyselee jotain se liittyy yleensä siihen, kuinka paljon elämästäni julkaisen somessa ja kuinka paljon näytän siellä muita ihmisiä. Silloin olen vastannut vain ettei minun kanssani seurustelu edellytä julkista esiintymistä ja minun somekanavissani ei tarvitse olla kenenkään muun esillä, kuin minun itseni. Minä olen valinnut olla esillä omalla naamallani ja omine ajatuksineni, enkä todellakaan odota sitä muilta. Ja vaikka kirjoitankin deittailusta, mahdollisesta suhteesta kerron vain sen verran, kuin yhdessä sovimme. Yleensä keskustelu somen tekemisestä jää tähän. Miehet ovat olleet tyytyväisiä näihin selityksiin.

Seurustelu  -Treffailu - Some - BMH - Big mamas home by Jenni

Eräs tyyppi, jota tapasin useamman kerran, oli todella kiinnostunut tekemistäni ja somestani. Hän oli jopa hieman innoissaan siitä, että tapaili kaltaistani ”somejulkkista” ja tuntui huomaavan aina, kun joku katsoi minua pidempään kuin kaksi sekunttia. Hän olisi myös toivonut, että olisin julkaissut someeni enemmän päivityksiä meistä. Hän esimerkiksi kyseli muutamia kertoja, milloin aion julkaista päivityksen meistä. Tämä alkoi tuntua itsestäni lopulta hieman kiusalliselta. Ihan, kuin hän olisi ollut enemmän kiinnostunut somestani, kuin minusta. Se oli vain yksi syy sille, miksi tämä juttu ei jatkunut sen pidemmälle.

Deittailu ja some - BMH - Big mamas home by Jenni

Tavallaan olisi kiva, jos voisin jakaa myös tämän maailman jollain tasolla kumppanini kanssa. Pääpaino olisi edelleen minussa, mutta en kiellä etteikö olisi kiva julkaista silloin tällöin joku yhteisselfie. Mutta se ei ole missään nimessä mikään vaatimus. Moni muu asia painaa vaakakupissa huomattavasti enemmän kumppania etsiessä, kuin se kiinnostaako häntä olla somessa esillä vai ei.

Tiivistettynä, harvaa kiinnostaa oikeasti se, mitä somessa teen ja oikeastaan kaikki hyväksyvät tämän minun juttunani. 

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Jos ”Haluan panna sua” ei toimi, niin mikä toimii?

Sinkkukesä -21

Milloin seksi pitäisi ottaa puheeksi?

Tinder: Miten pelkän ulkonäön perusteella voi valita kumppaninsa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.