Hae
Big mamas home

Täydellinen neuletakki

Heipparallaa. Minä vietän täällä sairaslomaa kipeän lapsen kanssa. Yö oli katkonainen, joten kahvin voimalla mennään tämä päivä. Nyt kun olen itse myös sairaslomalla niin varmaan ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen lapsen sairastaminen ei stressaa minua. Lapsen kuumeen nousu on ollut viime vuosina sellainen asia, joka on lyönyt stressilevelini sekunnissa huippuunsa. Kerrankin niin ei ole. Siksi osasin jopa nauttia eilen illalla siitä, kun kipeä lapsi tuhisi kainalossani. Lapsi nimittäin nukkui vieressäni jo ihan sen vuoksi, että se hieman helpotti yöheräilyjä.

Ja samaan aikaan, kun minä imen kahvia, kuin sieni, tuo lapsi pyyhkii täällä pölyjä pienestä kuumeesta huolimatta.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Syysmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule / Noom (Secondhand)

Mekko / H&M

Maiharit / New Look

Korvakorut / Smiling Design (Uniikki)

Syksyn muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Jatkan nyt secondhand löytöjeni esittelyä. Kuten sanoin aiemmin, tämä on ollut erityisen hyvä second hand syksy.

Täydellinen neuletakki

Etsin pitkään sellaista karamellin ruskean tai okran väristä neuletakkia, joka oli malliltaan oikeanlainen. Minulla oli malli selkeänä mielessä päässäni, mutta en vain löytänyt oikeanlaista neuletta vaikka kuinka yritin. Kävin läpi niin nettikauppoja, kuin Zadaatakin. Lopulta, tänä syksynä minua vielä onnisti, kun bongasin tämän Noomin neuleen nimenomaan Zadaasta. Väri ei ollut ihan absoluuttisen täydellinen, mutta tämän lähemmäs etsimääni en välttämättä ole pääsemässä. En siis voinut jättää neuletta ostamatta.

Livenä väri oli lähempänä sitä mitä alunperin ajattelin ja neule on super, ihana ja lämmin päällä. Tässä neuleessa on ihan oikeasti myös villaa joukossa, mikä tekee siitä heti lämpimämmän ja miellyttävämmän päällä.

Syksyn muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Pidän valtavasti tästä lyhyemmän mekon ja neuletakin yhdistelmästä. Pitää kokeilla tätä myös jollain toisella mekolla, mikäli säät sallivat. Neuletakki sopii toki myös monien muiden vaatteiden kanssa, mutta tämä yhdistelmä on erityisen kiva. Haluaisin tänä syksynä ottaa vielä kuvat, jossa olen yhdistänyt tuon kyseisen lyhyehkön mekon keinonahkapöksyihini. Veikkaan, että yhdistelmä voisi olla aika kiva.

Korvakorut ovat Smiling Desingnin Sample Salesta ostetut ja niissä on uniikki väri, vaikka kyseistä mallia hänen verkkokaupastaan saakin. Rakastuin väriin kerta heitolla, kun näin sen Smiling Designin stooreissa. Plus, uniikit korvakorut alkavat olla minulle pieni heikkous. On kiva, kun kyseistä korvisparia ei ole kenelläkään muulla.

Smiling design korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Täydellinen neuletakki - BMH - Big mamas home by Jenni

Erityisen iloiseksi minut tekee se, että onnistuin löytämään pitkään etsimäni neuleen käytettynä. Vaikka olen monesti aika hätäinen, niin kyllä se sitkeys ja kärsivällisyyskin palkitaan.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pyjamalook eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Pitsitoppi, revityt farkut ja ritarihuone

Satiinihame ja neule

Syksyn kivoin asu

2 kommenttia

  1. Iina / MouMou kirjoitti:

    Ton neuleen sävy on niin kaunis! Harmittaa kun oma, samaa sävyä ollut neuletakki nyppyyntyi pilalle. 😓

    http://moumou.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *