Hae
Big mamas home

Hiihtoloma puhelinkuvina

Hiihtoloman jälkeinen viikko alkoi sairastamisella. Sunnuntaina mummin luota tuli kotiin hieman nuhainen mini ja nyt aamulla hän on muuttunut ihan selkeästi kipeäksi. Joten nyt ollaan ainakin vielä pari päivää kotona keskenään, ennen kuin tytöt voivat palata päiväkotiin.

Kokosin teille tällaisen hiihtoloma puhelinkuvina postauksen ottamistani puhelinkuvista kyseiseltä viikolta. Ihan kaikkea en ole kuvannut, mutta joitain hetkiä sieltä täältä.

Hiihtoloma puhelinkuvina - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Ensimmäisen yhteisen loma-aamun selfie. Olin herännyt kuudelta, joten väsymys painoi hieman päivällä. Lähetin tämän poikkikselle.

2. Nappasin kuvan pihan puista, koska ne olivat saaneet melkoisen lumipeitteen oksilleen. Rakastan meidän pihan puita, kun niitä voi katsella omasta ikkunasta.

3. Meidän vauvavieras tyttöjen vanhalla leikkimatolla. Saatiin tosiaan tyttöjen kummisisko ja minun paras ystäväni meille yökylään, mikä oli oikein toimiva konsepti. Samaan syssyyn sain muistutuksen siitä, miten intensiivistä vauvan vanhemmuus on.

4. Äidin rauhallinen hetki lounaan ja sisustuslehden äärellä.

Meidän loma - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Meidän lähikaupan hevi-osastolle oli rakennettu varsinainen pasta taivas. Pastahimo kyllä iski salamana tämän äärellä.

2. Keittiön uusi verho. Vaatii pientä totuttelua, vaikka pidänkin tämän Vallilan verhon kuvioinnista.

3. Vauvavieras aamulla omissa touhuissaan. Meiltä perintönä saatu nappulapalapeli oli hitti. Kaikki palaset menivät suoraan suuhun.

4. Meidän yhteisiin hetkiin kuuluvat olennaisena osana myös elokuvat. Joten totta kai niin on myös hiihtolomalla.

Hiihtoloma puhelinkuvina - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Minä pakkauspuuhissa. Nykyisin minulla tuntuu olevan aina joku puoliksi täysi kassi makuuhuoneessani, kun reissaamme poikaystäväni kanssa kummankin kodin väliä. Nyt välimatka onneksi lyhenee, kun hän muuttaa Helsinkiin.

2. Selfie, kun pääsin viimein ulkoiluttamaan kunnolla Edith-lasejani. Marvel-fanit ymmärtävät.

3. Kuva poikaystäväni makuuhuoneen ikkunasta.

4. Hyvinkään vanha kirkko.

Loma - BMH - Big mamas home by Jenni

1. Kakku, jonka leivoin poikaystäväni ystävän syntymäpäiväjuhliin. Kakku teki kyllä kauppansa ja syntymäpäiväsankari oli otettu siitä, että hänelle oli leivottu kakku. Onnistunut yllätys siis.

2. Minä junamatkalla takaisin kohti Helsinkiä. Olin juuri tavannut poikaystäväni vanhemmat ensimmäistä kertaa. Ikävä iski heti, kun astuin junaan.

3. Esikoinen testasi sunnuntai-iltana muutamia hänelle ostamiani vaatteita. Enkä voinut taaskaan olla ihmettelemättä, kuinka ihmeen iso ja ihana lapsi hänestä on kasvanut.

4. Katsottiin tyttöjen kanssa illalla vielä yhdessä Laulu rakkaudelle. Tytöt tykkäävät kovasti erilaisista musiikkiohjelmista, joten tämä oli oikein hyvä ohjelma yhdessä katsottavaksi.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Hiihtolomalla

Viikonloppu ystävien kanssa

Parhaita juttuja just nyt ja hieman kuulumisia

Ensimmäinen kesäviikonloppu

Kevään puhelinkuvat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *