Hae
Big mamas home

Lyhythihainen neule

Hei vaan täältä sairastuvalta. Odottelen täällä koronatestin tulosta, jonka oletan olevan positiivinen oireiden perusteella. Lähinnä haju- ja makuaistin menetys sai minut kääntymään tälle kannalle siitä perus ärhäkästä flunssasta. Eli näillä näkymin olen sitten jonkin aikaa eristyksissä omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni. Onni onnettomuudessa, lapset olivat toisessa kodissa, joten en ole altistanut tai tartuttanut heitä, mikä on ihan äärimmäisen huojentavaa. Tämä on kuitenkin ollut sellainen koettelemus, että en toivo tätä kenellekään. Enkä varsinkaan halua seurata äitinä vierestä, kun lapsi kärsii näistä samoista kivuista kuin minä.

Mutta kunhan testitulos tulee, niin tässä asiassa ollaan viisaampia. Olen kuitenkin pysytellyt maanantaista asti omaehtoisessa karanteenissa ja olen käynyt ainoastaan testissä, joka sekin oli niin aikaisin aamulla, että pystyin välttelemään ihmisiä.

Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Lyhythihainen neule

Halusin ehdottomasti julkaista nämä kuvat vielä, vaikka niiden tunnelma on melko jouluinen. Löysin keväällä Zadaasta tämän Nanson ihanan neuletakin. Mutta sen lyhyiden hihojen vuoksi, en ole oikein osannut käyttää sitä näin viileillä ilmoilla. Kunnes tässä loppuvuodesta näin erään vaatekaupan ikkunassa vastaavan yhdistelmän. Tällainen lyhythihainen neule oli yhdistetty paitapuseroon. Ihastuin tyyliin heti ja sitä piti totta kai kokeilla. Samana päivänä mallailin kaikkia paitojani yksiin tämän neuleen kanssa ja pidin yhdistelmistä valtavasti. Yhdistelmä on kivan rento, mutta kuitenkin asiallinen.

Kannattaa siis välillä olla silmät tarkkana ikkunashoppaillessa, koska näyteikkunasta saattaa saada tyylivinkkejä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä asu on kivan rento ja voisin hyvin pukea tämän esimerkiksi toimistolle. Tässä muuten aihe, josta haluan päästä vielä kirjoittamaan, nimittäin toimistopukeutuminen. Se kun on minulle aivan uusi asia, kun olen suurimman osaa elämästäni käyttänyt lähinnä työvaatteita.

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Lyhythihainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Neule – NANSO Zadaa second hand 2021

Paita – H&M 2018

Farkut – H&M 2021

Pipo – LINDEX 2018

Kengät – ZADAA SECOND HAND 2021

Korvakorut VORSSAINK 2021

 

XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Minä jatkan täällä parantelua ja toivon, että tää tauti menisi nopeasti ohi. Hyvää tulevaa vuotta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Paljettihame

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Syksyn käytetyin takki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *