Hae
Big mamas home

Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

Huh huh ja onpas ollut viikko. Valehtelisin, jos väittäisin, että ollaan kaikki kolme pystytty ottamaan arki vastaan täysin tyynesti ja rauhallisesti. Melko myrskyisää on ollut, kun ollaan kaikki oltu vähän väsyneitä tämän arkeen paluun johdosta. Pienet olivat päässeet hyvään lomamoodiin, joten aikaiset aamuherätykset ja myös ne myöhään venyvät iltavuorot, ovat olleet aavistuksen rankkoja.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

Pääsääntöisesti olen nauttinut tästä ensimmäisestä arki viikosta. Minusta on kivaa olla taas töissä ja nähdä työkavereita, sekä asiakkaita. Olen nauranut taas vedet silmissä niin, että olen meinannut pudota penkiltä. Ero omassa voinnissa ennen lomaa ja nyt, on ollut huomattava. Olin ennen lomaa todella uupunut ja sen näki. Rauhassa vietetty loma, jonka pääpainona on ollut lepääminen, teki tehtävänsä ja tunnen itseni uudeksi ihmiseksi. Toivon, että osaan erityisrankan kevään jälkeen myös pitää paremman huolen itsestäni, sekä voimavaroistani. En halua kuluttaa itseäni loppuun uudelleen.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

Ensimmäinen arkiviikko ei ole ollut pelkkiä naurunkyyneleitä, vaan melkoista tunteiden vuoristorataa. Tytöt sopeutuivat keväällä niin hienosti uuteen päiväkotiin, että en ollenkaan tajunnut, että loman jälkeinen arki saattaisi vaatia totuttelua. Mutta niinhän se vaati. Lapseni pääsivät jopa yllättämään minut sillä, kuinka väsyneitä he olivat ensimmäisen päiväkotipäivän jälkeen. Sen seurauksena päätin, että tämä ensimmäinen kuukausi mennään siitä, missä ei ole aitaa ollenkaan. Eli mahdollisimman helpon kautta.

Toki tähän tulevaan syksyyn tuo myös lisästressiä koronan toinen aalto, joka osoittaa nyt selkeitä merkkejä tulemisestaan. En kiellä etteikö se ahdistaisi. Yritän jo nyt välttää julkisia kulkuneuvoja ja kauppaan mennään silloin, kun on pakko. Onneksi on elokuu ja hyvät ilmat, niin lasten kanssa voi tehdä ulkona vaikka ja mitä. Saatiin vielä helteitäkin tälle kesälle.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

Postauksen kuvituksena yksi tämän kesän luottoasuistani. Girlfriend-mallin farkut, jotka eivät ole ne kaikkein imartelevimmat, mutta mielettömän mukavat. Niiden kaverina yksi pitsitopeistani, sekä vanha kesäliehuke, joka on ollut minulla varmaan viisi vuotta. Kesällä se menee harteilla ja syksyllä käytän sitä kaulahuivina.

Big mamas home by Jenni S. Ensimmäisen arkiviikon tunnelmia

 

Liehuke KAPP AHL 
Pitsitoppi H&M 
Farkut H&M 
Laukku SECOND HAND Zadaa 
Kengät NIKE Second hand Zadaa 
Miten teidän arkielämänne on lähtenyt sujumaan, vai lomailetteko vielä? Onko teillä ollut tunteiden vuoristorataa? Olisi kiva kuulla teidän kommenttejanne.

Kommentoida voi:

Alla olevaan kommenttikenttään

Big mamas homen Facebooksivujen kautta

Instagramissa @bmhjenni-tilille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.