Hae
Big mamas home

Miten Menesty lempeästi ohjelma on lähtenyt sujumaan?

Siitä on nyt reilu viikko, kun Mona Visurin Menesty lempeästi mentorointiohjelma alkoi. Kirjoitin aiemmin siitä, miten kaipaan muutosta tähän nykyiseen tilanteeseen ja Monan valmennuksen pilotti tuntui oikealta ratkaisulta itselleni. Lisäksi puolisoni vielä tuki minua tässä ja kannusti minua ryhtymään tähän. Hän jopa auttoi minua taloudellisesti, jotta saatoin osallistua valmennukseen. Mistä olen hänelle kiitollinen ihan joka päivä.

Olen vaikuttajana itseoppinut. 2021 syksyllä osallistuin Vaikuttajamedian intensiiviryhmään, joka oli ensimmäinen maksullinen koulutus, jolla olen edistänyt tietotaitoani tällä allalla. Se auttoi minua eteenpäin ja vuosi 2022 olikin varsinainen kasvun vuosi kanavilleni. Nyt tuntui oikealta ajalta viedä homma vielä askeleen pidemmälle. Ja voi vitsit, miten oikealta se on tuntunut näinä päivinä.

Menesty lempeästi

Minua jännitti valtavasti ennen ohjelman alkua. Mietin pääni puhki sitä, onko tämä nyt ihan viisasta. Ensinnäkin tämä oli aika iso investointi. Mutta turvauduin tässä siihen ajatukseen, että varmasti saan tämän avulla ainakin sen summan tienattua takaisin. Onnistuin kuitenkin kasvattamaan tulojani jo aiemman kurssin avulla. Samaan aikaan pieni nalkuttava ääni päässäni jaksaa hokea, että tämä on hukkaan heitettyä aikaa ja rahaa, kun tuloksia ei näy laskutuksessa heti. Mikä on vaikuttajalle täysin normaalia. Vaikuttajana palkkiot tulevat aina tietyllä viiveellä tehdystä työstä.

Mutta vaikka tulokset eivät ole näkyneet reilu viikon jälkeen tilillä, jotain on tapahtunut, sillä olen iltaisin aivan poikki. Tähän mennessä olen kontaktoinut kahta mahdollista asiakasta, jotka ovat olleet siellä unelmien yhteistöiden listalla. En olisi ikinä usklatanut tai osannut kontaktoida heitä näin. Sain molemmista paikoista vastauksen, joka ei ollut täystyrmäys ja verkostoiden rakentaminen on alkanut. Minulle nämä olivat jo isoja steppejä, mutta nyt sitten työskennellään sen suhteen, että saan kontaktoitua yhä useampia ja useampi mahdollisia asiakkaita. Siitä niitä tulojakin alkaa sitten syntymään.

Toki tämä ohjelma on kaikkea muutakin, kuin pelkkää mahdollisten asiakkaiden kontaktointia. Tällä hetkellä opettelen ajakäyttöä ja -hallintaa, sekä suunnittelen omaa brändiäni ja opettelen tuotteistamista. Itse olen kokenut isoimmaksi kompastukskiveksi sen myymisen. Mitä minä nyt myyn, kun olen ihan tällainen tavallinen pulliainen. Siitäkin huolimatta, että juttujani lukee ja seuraa tuhannet ihmiset. Onneksi saan tähän kaikeen nyt apua ihanalta ammattilaiselta, joka osaa ohjata oikeaan suuntaan.

Nyt luotan prosessiin ja hiljennän sen nalkuttavan äänen takaraivossani.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Mona Visuri – Menesty lempeästi

Äitimyytti

Puoliso ei juo alkoholia minun raskausaikanani

Tilinpäätös vuodesta 2022

Hei hei mitä kuuluu?

2 kommenttia

  1. Satu M. kirjoitti:

    Mukava lukea kokemuksistasi, kuinka kaikki on lähtenyt liikkeelle. Eihän mikään tapahdu hetkessä, joten kuten mainitsit, pitää olla kärsivällisyyttä ja odottaa tuloksia. Itsellä on ollut vastaavanlainen haave ja ajattelin kokeilla siipiäni kevytyrittäjänä laskutuspalvelun avulla. https://www.uuras.fi/hinnasto/laskutuspalvelu
    Mukavaa kesää.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kyllä. Tämä kärsivällisyys on kyllä itselleni se kaikkein vaikein juttu. Kaiken pitäisi tapahtua heti. 😀 Mä laskutan tällä hetkellä myös kevytyrittäjänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *