Hae
Big mamas home

Vaaleanpunainen neule

*Sisältää mainoslinkkejä

Minulla on takana ehkä täydellisin viikonloppu pitkään aikaan. Kaikki tuntui olevan viikonlopun ajan juuri oikeassa balanssissa. Oma-aika, ystävien näkeminen, sekä treffit. Minulla sattui olemaan viikonloppuna kahdet treffit yksien sijaan ja kummatkin menivät todella kivasti. Mutta vaikka nautin ajasta itsekseni, minulla on jo todella kova ikävä tyttöjä, enkä malta odottaa, että saan heidät kotiin.

Oltiin viikonloppuna kuvaamassa Katrin kanssa asukuvia ja otettiin kuvat muun muassa tästä söpöstä asusta, jossa olen kulkenut viimeaikoina usein. Katri tokaisi minulle tästä asusta: ”Mieti, että sä olet jossain vaiheessa pukeutunut pelkästään mustaan ja nyt sä olet tuollainen karkki.” Niinpä. En ehkä enää pukeudu pelkästään mustaan, mutta olen todella tyytyväinen tyyliini, joka on sopivan hillitty, klassinen, mutta kuitenkin boheemi ja leikkisäkin. Rakastan omaa tyyliäni ja tunnen sen olevan täysin minua.

Vaaleanpunainen neule ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nyt, joka kerta, kun tämä kuvissa näkyvä vaaleanpunainen neule, näkyy Instagramissani (@bmhjenni), saan viestejä, joissa ihmiset kyselevät mistä olen ostanut sen. Ja onhan se toki mielettömän söpö. Ja itseasiassa, minä bongasin kyseisen neuleen ensin Susannalla ja päädyin sitä kautta ostamaan sen itselleni. Neule on todella muhkea ja lämmin, joten se on täydellinen syksyyn.

Sen ansiosta olen innostunut myös käyttämään enemmän näitä korkeavyötäröisiä farkkuja, jotka sopivat hyvin yhteen neuleen kanssa. Minulla on myös muita tyyliin sopivia korkeavyötäröisiä housuja.

Vaaleanpunainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen neule ja farkut - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvissa minulla on muuten Annidiudiyn kanssa yhteistyössä suunnitellut milf-korvikset. Ideoin korvikset itse ja Anni toteutti ne omalla ihanalla tavallaan. Nämä ovat tällä hetkellä yhdet suosikeistani.

Milf-korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule LINDEX*

Paita LINDEX*

Farkut H&M (vastaavat*)

Laukku ZADAA SECOND HAND

Kengät ZADAA SECOND HAND

Korvakorut ANNIDIUDIY saatu

Hiusklipsi LINDEX*

Kuva Katri Konderla - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Vaaleanpunainen neule - BMH - Big mamas home

Meillä on tällä hetkellä Katrin kanssa aivan loistava valokuvaussymbioosi, jossa saadaan kumpikin hyvää sisältöä omiin kanaviin. Samaan aikaan saadaan annettua myös vaikuttajien vertaistukea ja vietettyä aikaa toistemme kanssa. Meillä on aina tosi hauskaa keskenämme ja kuvatessa vierähtää tovi jos toinenkin.

Mitä pidätte tästä neuleesta? Entä millainen teidän viikonloppunne oli?

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Pitsitoppi, revityt farkut ja Ritarihuone

Satiinihame ja neule

Pyjamalook – Eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

2 kommenttia

  1. Arki mun askelin kirjoitti:

    Aivan ihanan söpö neule ja sopii oikein hyvin asukokonaisuuteen! =)

    • bigmamasblogoutlookcom kirjoitti:

      Kiitos. Tämä on kyllä ihan lemppari tällä hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.