Hae
Big mamas home

Parhaita juttuja just nyt ja hieman kuulumisia

Lueskelin tuossa pitkästä aikaa rauhassa lempi blogejani ja tajusin, että en ole ikuisuuteen kertonut meidän kuulumisia. Vaikka yritänkin jakaa niitä myös täällä blogissa. Instagramissa (@bmhjenni) jaan meidän arkea sponttaanimmin, koska stoorit. Onhan se helppo ja nopea alusta. Mutta tiedän, että täälläkin on ihmisiä, jotka seuraavat vain blogiani, joten kiva jakaa kuulumisia myös täällä.

Kuulumisia

Olen tällä hetkellä taas sairaslomalla ahdistuksen ja univaikeuksien vuoksi. Enimmäkseen niiden univaikeuksien. Minulla diagnosoitiin syksyllä ahdistuneisuushäiriö ja siihen kuuluu olennaisena osana ajoittaiset pahenemisvaiheet. Ahdistuneelle, myös hyvät muutokset aiheuttavat ahdistusta. Tähän alkuvuoteen on liittynyt paljon muutoksia. Oli korona ja oli uusi erilainen työpesti, vaikkakin lyhyt. Sen lisäksi olen alkanut seurustelemaan. Siinä on aika paljon isoja asioita, joiden perässä pitää yrittää pysähtyä.

Vihreä neule - BMH - Big mamas home by Jenni Keittiö - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset tulppaanit - BMH - Big mamas home by Jenni

Niin ja koulu! Edelleen se koulu ja opiskelu. Mulla on myös valtava stressi opinnoista ja niiden etenemisestä, muun muassa näiden sairaspoissaolojen vuoksi. Varasin ajan koulupsykologille, jotta pääsen hänen kanssaan purkamaan tätä stressivyyhtiä. Huomaan, että minuun vaikuttaa myös se, miten sain vuosia kuulla siitä miten huono ihminen olen, kun en ole käynyt vielä ammattikoulua loppuun. Tähän syyllistämiseen ja henkiseen väkivaltaan käytettiin paljon värikkäämpiä ilmaisuja, jotka ovat jättäneet minuun jäljen. Mutta uskon, että koulupsykologin avulla pääsen oikeasti tarttumaan näihin ongelmiin.

Sinkkuäidin arki

Ensinnäkin, aiheutin eräälle instagramseuraajalleni turhaa huolta, kun puhuin sinkkuäidin arjesta eräässä julkaisussani. Käytän edelleen sinkkuäiti termiä ja tagia, koska se kuvaa kaikkein parhaiten omaa elämäntilannettani. En ole parisuhde mielessä enää sinkku, sillä seurustelen. Mutta en ole yksinhuoltajaäiti, jolloin kyseisen termin käyttäminen tuntuu väärältä, eikä se pidä paikkaansa. Siitä huolimatta, että pyöritän 9 päivää kahdesta viikosta tätä arkea yksi ja hoidan lähes kaiken metatyön, mikä liittyy lapsiin.

Näistä syistä sinkkuäititermi tuntuu kuvaavan parhaiten tilannettani. Saa toki ehdottaa, jos tiedät paremman termin tälle tilanteelle.

Lasten kampaukset - BMH - Big mamas home by Jenni Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni

Tällä hetkellä arki tyttöjen kanssa on pääsääntöisesti ihanaa. 9/5 päivää jako toimii todella hyvin. Ehdin palautua viidessä päivässä ja pystyn olemaan yhdeksän päivän aikana parempi äiti tytöille.

Yllätyn koko ajan siitä, miten isoja ja taitavia tyttöni jo ovat. Toki kuusi ja neljä vuotias on vielä pieni, mutta te ymmärrätte mitä tarkoitan. Elämä tämän ikäisten lasten kanssa alkaa olla jo aika helppoa. Tytöt pystyvät tekemään asioita paljon itse. Mutta ovat kuitenkin sen verran pieniä, että kömpivät välillä viereen nukkumaan. ♥

Keittiö - BMH - Big mamas home by Jenni Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni

Poikaystävän kanssa menee aivan ihanasti. Me eletään yhdessä vielä ihan siinä vaaleanpunaisessa kuherruskuplassa, että pää on ison osan aikaa aivan pyörällä. Tämä on niin ihanaa, että en kestä.

Olen innoissani, kun minulla on poikaystävä ystävänpäivänä. Vaikka samalla on haikeaa, että emme voi viettää sitä yhdessä, sillä poikaystäväni ei ole tavannut vielä tyttöjä. Olisin halunnut ällösöpöillä ystävänpäivän läpi poikkiksen kansssa. Onneksi tämä on vasta ensimmäinen ystävänpäivämme. Ja voimme kuherrella koko seuraavan viikonlopun kahdestaan. En malta odottaa, sillä edellinen viikonloppu yhdessä oli maailman ihanin.

Tänä viikonloppuna reissaamme lasten kanssa ystävien luokse Järvenpäähän. Olemme yrittäneet sopia yhteistä viikonloppua varmaan puoli vuotta. Mutta aina joku on sairastunut. Viimeksi minä uutena vuotena koronaan. Tyttöjä on harmittanut joka kerta, että tämä on peruuntunut, mikä on täysin ymmärrettävää. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin, että kukaan ei esimerkiksi oksenna yllättäen ja pääsemme oikeasti viettämään yhteistä viikonloppua ystäväperheen kanssa.

Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni

Parhaat jutut

Tähän loppuun vielä niitä parhaita juttuja just nyt.

Paras biisi: Behmin Hei rakas. Tarvitseeko tätä ede perustella tässä vaiheessa? Ymmärrätte varmasti yhteyden.

Paras herkku: Mikro popcornit. Saimme mikron reilun vuoden tauon jälkeen ja voin kertoa, että poppareita on paukuteltu. Syön yleensäkin mieluummin poppareita, kuin sipsiä, joten tämä oli mieluisa juttu.

Paras sarja: Tämä on vaikea! Jouduin hetken miettimään. Katsomme poikaystävän kanssa tällä hetkellä yhdessä Daredeviliä Netflixistä, koska hän haluaa minun näkevän sen. Katsoin itse Netflixistä Clickbaitin. Tämä oli hyvä rikosaiheinen minisarja. Loppu oli todella yllättävä. Disney plussalta katson Only Murders in the Building. Vaikuttaa lupaavalta sarjalta. Rakastan Selena Gomesia.

Paras vaate: Mun uus vihreä neulepusero. Asun tällä hetkellä kyseisessä vähän over size neuleessa.

Paras arkiruoka: Silakkapihvit! Lapsuuden lempparini. Tein näitä ensimmäistä kertaa itse, kun löysin kaupasta valmiiksi perattuja silakoita. Niin hyvää. Kuopuskin piti näistä.

Paras juttu tällä viikolla: Vaikea sanoa. Meillä on ollut tyttöjen kanssa jotenkin tosi kiva viikko, vaikka tämä on ollut ihan sitä perusarkea. Meillä on ollut tosi kivaa.

Paras juttu, joka on vielä tulossa: Viikonloppu ystäväperheen luona. Tätä on odottanut kaikki!

Ihanaa viikonloppua!

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Arki eristyksen jälkeen

Ensimmäinen kesäviikonloppu

Kevään puhelinkuvat

Arki just nyt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *