Hae
Big mamas home

Viikon suosikki: Jotain punaista

 

Viikon suosikit postaussarjassa nimeän joka viikko, jonkun suosikin. Se voi olla oikeastaan mitä vain. Esine, tuote, palvelu tai hetki. Kuitenkin jotain sellaista, jonka haluan nostaa viikon parhaaksi asiaksi.
Big mamas home by Jenni S. Jotain punaista Gauhar Helsinki

 

Big mamas home by Jenni S. Jotain punaista Gauhar Helsinki

Tämän viikon suosikki on jotain sellaista, josta lapsenikin olivat hieman ihmeissään. Minä en ole kovin tunnettu värien käyttäjä. Rohkeimmat käyttämäni värit taitavat olla sininen ja vaaleanpunainen. Jotain siitä kertoo se, kun ensimmäistä kertaa puin nämä päälleni, lapseni totesi; “Äiti, miksi sulla on tollaista punaista.”

 

Big mamas home by Jenni S. Jotain punaista Gauhar Helsinki

Väriallergiastani huolimatta rakastuin näihin Gauhar Helsinkin punaisiin hiusasusteisiin aivan täysin. Ne ovat ihan täydellinen väripilkku tyyliini, joka muuten on aika neutraali ja tummanpuhuva.

 

Big mamas home by Jenni S. Jotain punaista Gauhar Helsinki

 

Jos Gauhar Helsinki ei ole sinulle entuudestaan tuttu, niin kyseessä on aivan ihana, helsinkiläinen brändi, jonka taustalla häärii upeita naisia. Olen hehkuttanut Gauharin tuotteita säännöllisesti täällä omassa somessa. Oman sydämeni ovat vieneet erityisesti kaikki hiusasusteet, mutta Gauharilta löytyy kaikkea ihanaa myös kotiin ja vaatekaappiin. Suosittelen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.