Hae
Big mamas home

Terveisiä koronaeristyksestä

Terveisiä täältä koronaeristyksestä. Viimeisiä viedään. Olen pian ollut sen täyden kymmenen päivää eristyksessä, koska jättäydyin kotiin heti oireiden alettua, kun sain selville, että minulla hyvin todennäköisesti on korona. Vasta tässä loppupäässä tilanne on alkanut ahdistamaan. Alussa oli niin kipeä, että en edes halunnut päästä ulos.

Näinä viimeisinä päivinä olen ollut todella stressaantunut ja ahdistunut ja tiedän sen olleen suurimmaksi osaksi tätä eristysahdistusta, kun ketään ei ole saanut nähdä. Kun oloni parani enemmän, olen käynyt ihmisiä visusti vältellen pienillä lenkeillä niin myöhään illalla, kuin olen uskaltanut. Paino sanalla pieni, sillä kuntoni ei vielä kestä pitkiä lenkkejä.

Eristyksessä - BMH - Big mamas home by Jenni

Koronan sairastamisessa ehdottomasti eniten syvältä on ollut tämä toipuminen. Olen ollut ennenkin kovasti kipeä, se osuus meni vanhasta tottumuksesta. Mutta se, että vielä viikko varsainaisten oireiden loppumisesta, tunnen itseni heikoksi, väsyn ja hengästyn pienestäkin kotityöstä, on syvältä. Sen lisäksi minulla on ollut sairastumisen jälkeen jatkuvaa päänsärkyä, sekä sydämen tykytyksiä. Mikä on suoraan sanottuna, sanonko mistä. Toivon todella, että tämä olo helpottaa lopulta pian. Tietysti, jos niin ei käy, minun täytyy olla yhteydessä lääkäriin.

Eristyksessä - BMH - Big mamas home by Jenni

Sen lisäksi yksin eristyksissä olo on ollut melko kova pala, myös minun kaltaiselleni introvertille. Eristys on todella äärimmäinen toimi, mitä minullekin painotettiin perehdytyksessäni. Siloin kun kyse ei ole maailmanlaajuisesta pandemiasta, eristyksen pitäisi tapahtua aina sairaalassa. Koska tässä maailman tilanteessa sairaalan resurssit eivät riitä hoitamaan edes vakavasti sairaita, eristykset pidetään kotona. Karanteenia tai eristystä ei määrätä pikku syistä.

Joten ei mikään ihme, että eristys on ottanut koville. Mutta siitä on selvitty. Iso kiitos siitä ihastukselleni, joka on jaksanut puhua kanssani tunti tolkulla puhelimessa päivittäin.

Onneksi pääsen tämän jälkeen ystäväni kanssa minilomalle, aivan toiseen kaupunkiin. Tekee hyvää kymmenen päivän täyden kotona olon jälkeen päästä ystävän kanssa ulos ja vieraaseen sänkyyn yöksi.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Uusi vuosi eristyksessä

Lyhythihainen neule

Kuukautiset sekaisin rokotteesta

Karanteeni ja sosiaalinenmedia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *