Hae
Big mamas home

Neulemekko ja iso kiitos

Kiitos kaikille teille, jotka olette onnitelleet meitä vauvauutisista. Olen lukenut onnentoivotuksia kyyneleet silmissä. On ollut todella liikuttavaa, miten moni on myötäelänyt kanssani niin monia elämänvaiheita viimeisen kolmen vuoden aikana. Tuleva vauva on meidän molempien toiveiden täyttymys.

Kanavieni sisällöstä sen verran, että vanhat aiheet pysyvät. Tulen edelleen jakamaan paljon tyyliä ja muotia, kauneutta, sekä puhetta ihmissuhteista ja uusperheestä, sekä siitä seksuaalisuudesta. Niiden kaveriksi blogiin tulee myös raskaus ja vauva-aiheet. Pyrin pitämään balanssin kaikessa ja huolehtimaan siitä, että aiheita löytyy kyllä jokaiseen makuun. Ja joulukalenteri toteutuu edelleen niin kuin olen luvannut.

Tällä kertaa haluan toteuttaa myös ensimmäistä kertaa raskausviikko postaukset. En ole aiemmin niitä tehnyt ja nyt haluaisin niitä kokeilla. Tässä lähipäivinä julkaisen ensimmäisen, joka on raskausviikko 4, jolloin sain tietää olevani raskaana.

 

Neulemekko / H&M

Laukku / New Look

Kengät / Zadaa second hand

Korvakorut / Annidiudiy

 

Talvi on selkeästi tullut myös tänne pääkaupunkiseudulle. Maassa on ensilumi. Ja väitän, että tämä neulemekko tulee olemaan erityisen kovassa käytössä tulevana talvena, kun housut alkavat kiristää. Oma taktiikkani on ostaa mahdollisimman vähän äitiysvaatteita ja yrittää pärjätä mahdollsimman pitkälle vaatekaapin omilla antimilla. Joten todennäköisesti tulevaisuudessa kaikki hameet ja mekot tulevat olemaan kovalla käytöllä.

Tämä neulemekko on super muhkea ja lämmin päällä. Leudommilla keleillä itseasiassa vähän turhan lämmin. Tähän on kuitenkin ihanaa kääriytyä talvipakkasilla. Samaan aikaan tämä on kuitenkin sen verran siisti, että se päällä kehtaa lähteä myös ihmisten ilmoille.

Tykkään siitä, miltä mekko näyttää juuri tuollaisten vähän pitkävartisempien kenkien kanssa. Nyt kun lumi satoi maahan, niin nämä kyseiset nilkkurit saavat mennä talvisäilöön. Sen sijaan maiharit ja talvinilkkurit ovat päässeet taas kunnolla käyttöön.

Ensi viikolla me päästään Katrin kanssa taas kuvaamaan kuukauden tauon jälkeen. Minulla on useampi kiva asu joita olen käyttänyt viime päivinä ja haluan päästä kuvaamaan ne Katrin kanssa.

Nyt toivottelen teille ihanaa tulevaa viikkoa.

Terkuin,

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Isänpäivää viettämään

Kauluspaita ja nahkahousut

Paitatakki, jonka meinasin palauttaa

Tyyli-inspiraatiota Tanskasta

2 kommenttia

  1. Milla / www.moonshapedlittlebox.fi kirjoitti:

    Paljon onnea teille vauva- uutisista! <3 Ihana asu näissä kuvissa, läpikuultavat sukkikset tasapainottaa hyvin tuota neulemekkoa. ^^

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Kiitos onnitteluista. Olen samaa mieltä sukkiksista ja neulemekosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *