Hae
Big mamas home

Kerrospukeutuminen – Neuletta neuleen päälle

Kuinka monella meinasi mennä kuppi nurin tämän viimeisimmän lumituiskun myötä? Henkilökohtaisesti iloitsin suunnattomasti auringosta ja paljaista kaduista ja tämän viikon lumi-inferno söi hieman kevättunnelmaani. Toki tämän tyyppiset huolet ovat melkoisen pieniä esimerkiksi Ukrainan tilanteeseen nähden, mutta silti. Itse haluan keskittyä parhaani mukaan omaan elämääni ja omaan arkeeni, jotta pää pysyy edes jotenkin kasassa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Valla koru korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Nahkalegginssit - BMH - Big mamas home by Jenni

Neuletta neuleen päälle

Näiden kuvien setti on minun kevättalveni vakioita. Puuteritakki, neule ja keinonahkapöksyt. Tähän asuun olen kuitenkin kerrostanut vähän erikoisemmin. Kerrospukeutuminen on ollut pienestä pitäen suosikki asioitani. Nuorempana olin hieman luovempi kerrostaessani paitoja ja toppeja ja erimittaisia hameita. Kyllä luitte oikein. Etsin nuorempana hyvin vahvasti omaa tyyliäni. Ja ne hippi-punkkari-rokkari-hipsteri kokeilut on aika kaukana nykyisestä tyylistäni.

Kerrospukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Kerrospukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni

Tässä asussa palasin kuitenkin ehkä hetkeksi takaisin teinivuosiini, kun päällekäin kaksi neuletta. Pohjalla on ohut pitkähihainen neule, joka näkyy paremmin esimerkiksi näissä asukuvissa. Tämän päälle puin kietaisumallisen neuleliivin. Kyseinen neuleliivi on H&M:n Mama-mallistoa. Kietaisuominaisuuden tarkoitus on ollut helpottaa imetystä. Minä innostuin tästä mallista muutenkin, koska olen kietaisuvaatteiden fani. Tämä yhdistelmä toimii todella kivasti ja pitää kaiken lisäksi vielä lämpimänä.

Korvakorut ovat tällä kertaa kotimaisen Vallakorun limited edition mallistoa.

Valla koru - BMH - Big mamas home by Jenni Neuletta neuleen päälle - BMH - Big mamas home by Jenni Käsilaukku - BMH - Big mamas home by Jenni Valla koru korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni Kerrospukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni Kerrospukeutuminen - BMH - Big mamas home by Jenni

 

Päivän asu

Takki – H&M

Neuleliivi – H&M MAMA

Neule – H&M

Keinonanhkalegginst – H&M

Laukku – LINDEX

Kengät – ZADAA Second hand

Korvakorut – VALLAKORU

 

Toivottelen jo nyt kivaa ja toivottavasti keväistä viikonloppua. Me yritetään suunnitella esikoisen synttäreitä, jotka ovat siirtyneet koronan vuoksi tämän vuoden puolelle. Jos nyt viimein uskalletaan juhlia, kun kaikki rajoitukset on virallisesti purettu.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Olisipa jo kunnolla kevät

Laventelin värinen hame

Pastellivärejä

Täydellinen neulemekko

Lyhythihainen neule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *