Hae
Big mamas home

Lauantaina

Huh, huh. Menneet päivät ovat olleet sen verran hektisiä, että suunnittelemani postaustahti meni aivan harakoille. Valmistelin koulujuttuja ja samoin työvuorolistat pääsivät yllättämään aamupainotteisuudellaan. Minulla toimii parhaiten listat, joissa on iltoja enemmän, kuin aamuja. Pääni toimii selkeästi paremmin iltavuorossa, vaikka herään joka aamu samaan aikaan. Mutta koska lapsiakin täytyy nähdä, minun täytyy tehdä myös aamuja. 
Tämä lauantaiaamu sen sijaan on täysi vastakohta koko menneelle viikolle. Tytöt lähtivät äitini luokse viettämään viikonloppua. Heräsin rauhassa kymmenen tunnin yöunien jälkeen mieheni kainalossa, eikä meillä ollut kiire mihinkään. Olen juonut kaksi kuppia kahvia. Sovittiin, että ostetaan viiniä illaksi ja tehdöään jotain todella hyvää ruokaa, jota ei tule lasten kanssa syötyä. Olen katsonut Vain Elämää uusintaa ja saanut kylmiä väreitä Maija Vilkkumaan esityksestä. Tiesitkö, että Maija Vilkkumaa on nuoruuden idolini? Kun meillä oli äidin kanssa erimielisyyksiä, juoksin huoneeseeni ja laitoin Maijan musiikin täysillä soimaan mielenosoituksena. 
Big mamas home by Jenni S. Lauantaina

Big mamas home by Jenni S. Lauantaina

Big mamas home by Jenni S. Lauantaina

Big mamas home by Jenni S. Lauantaina
Olen puhunut meidän parisuhdes vaikeuksista ja voin sanoa, että tämä lauantaiaamu kaksin on tehnyt meidän parisuhteelle jo niin paljon. Tällaisia hetkiä on ehdottomasti järjestettävä lisää, vaikka se onkin haastavaa, kun yksi meistä on vuorotöissä ja lapset tuovat ne omat haasteensa. Nyt kuitenkin nautitaan tästä viikonlopusta se mikä voidaan. 
Sain muuten juuri tätä kirjoittaessa kuvaviestin äidiltäni. He ovat tyttöjen kanssa läheisellä laavulla paistamassa nuotiolla makkaraa. Väitän, että tytöt nauttivat tästä viikonlopusta yhtä paljon kuin mekin.
Ihanaa viikonloppua teille kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.