Hae
Big mamas home

Asussa raitapaita ja vekkihame

Täytyy sanoa, että tiistai yllätti pääsiäslomalta palanneen äidin. Lapsillakin oli käynnistymisvaikeuksia aamusta. Minulla niitä oli tosi koko päivän. Burnoutin jälkeen viikon ensimmäinen päivä on ollut minulle se kaikkein vaikein. Olenkin nyt opetellut aloittamaan viikon vähän kevyemmin. Viikon eka päivä on hyvin pitkälti kirjoitus ja kuvienmuokkauspäivä.

Aamun aloitan kalenterin kanssa ja varmistan, että kalenterit ovat ajan tasalla. Käytän siis sekä digi-, että perinteistä kalenteria. Digi kulkee aina mukana ja siihen saa merkattua tapaamiset nopeasti. Perinteinen paperikalenteri auttaa minua hahmottamaan viikkoa paremmin. Tämä yhdistelmä on toiminut minulla paremmin, kuin mikään muu.

 

Takki / Zalando

Neule / H&M

Hame / Zadaa second hand

Laukku / H&M

Kengät / Vans second hand

Korvakorut / Daughter of the North saatu*

Olen ollut viime päivinä niin onnellinen, kun voi hyvillä mielin pukeutua kevyesti, ilman riskiä paleltumisesta. Hameet ovat olleet jo jonkin aikaa parhaita kavereitani. Erityisesti tämä vekkihame ja sitten yksi musta tuubihame. Nämä eivät purista, helmaa riittää ja näiden kanssa voi hahmotella itselleen jonkinlaisia muotoja sen sijaan, että näyttäisi vain muumimammalta. Kaikella rakkaudella muuttuvaa kehoani kohtaan, mutta omaan tyyliini on kuulunut enemmän tai vähemmän se oman vyötärön korostaminen, niin tuo pallomaha hieman vaikeuttaa sitä.

Pidän valtavasti tämän asun rennosta tyylistä. Raitapaita on aina yhtä raikas ja ajaton valinta. Se sopii tosi hyvin yhteen hameen ja nahkatakin kanssa. Mustavalkoinen on turvaväriyhdistelmäni ja sitä tulee valittua päälle siitä huolimatta, että Katri kiroaa minulle kerta toisensa jälkeen tätä valoituksen kannalta.

Toivon todella, että enään ei tulisi mitään takatalvea, vaan saisimme nauttia näistä lämpenevistä säistä ja heräävästä luonnosta.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevyt tikkitakki ja lämpimiä säitä odotellessa

Neulemekko ja tennarit

Raskausajan asu kauluspaidalla

Napitettava neulemekko

Huppari ja treenilegginssit – eli perus arkiasu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *