Hae
Big mamas home

Sateenkaaria

*TUOTE SAATU

 

Tämän asun päätähtenä ovat korvikset, jotka sain PR-lahjana House Of Jewels brändiltä. Sain valita heiltä itselleni yhdet korvikset ja päädyin näihin ihaniin pastellisiin sateenkaariin. House Of Jewels on pieni, kotimainen, aika tuore korubrändi Helsingistä. Ja mitä olen heitä nyt seurannut, niin lupaavalta vaikuttaa. Te tiedätte jo miten rakastan kotimaisia, pienten brändien korvakoruja ja vaikka minulla ei ole varaa ja mahdollisuutta ostaa ihan kaikkia pienyritysten korvakoruja, boostaan pienyrityksiä mielelläni kanavissani.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kotimaiset käsin tehdyt korvakorut - BMH - Big mamas home by Jenni

Sateenkaaria

Nämä sateenkaarikorvakorut ovat ihan todella söpöt! Olen pitkään etsinyt sateenkaaren mallisia korvakoruja. En ollut vain löytänyt sellaisia ”nuo haluan ehdottomasti”-koruja. Joten kun House Of Jeweliltä kysyttiin haluaisinko nämä söpöliinit itselleni, en kieltäytynyt. Nämä ovat ihanasti vähän erilaisiet, kuin mitä yleensä näkee.

House Of Jewels Sateekaaret House Of Jewels Sateekaaret

Nahkatakki / Zalando

Neule / H&M

Farkut / H&M

Huivi / H&M

Kengät / Secondhand

Korvokorut / House Of Jewels

House Of Jewels Sateekaaret Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Muutenhan tämä asu on ihan mua. Neule ja housut, paras ja mukavin yhdistelmä, mitä syksyllä voi pukea. Kohta on oikeasti myös aika kaivaa kaulahuivit esiin. Oma kurkku on niin herkkä, että se on heti kipeä, jos se on kylmällä ja tuulisella säällä paljaana. Tämä neutraali leopardihuivi on yllättäen tosi kiva, vaikka eläinkuosi ei yleensä ole minun juttuni.

Nämä kuvat on ottanut mun kumppani. Eikö hän ole taitava? Ja ihanaa, kun hän haluaa auttaa minua tässä, mitä teen. Valokuvaaminen ei ole hänen mukavuusalueellaan, mutta hän haluaa oppia minun vuokseni, mitä arvostan ihan valtavasti.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Viimeisissä kuvissa näkyy sama asu vielä nahkatakin kanssa. Kuten sanottu, syksyn ehdottomasti paras takki, jota käytän niin kauan, kuin säät sallivat.

 

Täällä on ollut melko työn täyteinen päivä, kun olen huoltanut, silittänyt ja pakannut lastenvaatteita kirppistä varten. Olen siis viimein tarttunut ikuisuusprojektiin, joka on odottanut tekemistään. Varasin tässä taannoin kirppisjakson Kidialta ja tämä on ensimmäinen laatuaan. Raportoin sitten teille, miten homma hoitui ja kuinka kävi. Mutta kävi miten kävi, oli ihana käydä vaatteita läpi ja tietää, että ne pääsevät käyttöön ja eteenpäin. Samalla laitoin kaikki rikkinäiset ja pinttyneen likaiset kierrätykseen. Huomenna vien kassit Kidialle.

Nyt jatkan Bonesin katsomista.

-Jenni

 

KUVAT: Mun muru / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Paljettihame

Neuleliivi ja kukkamekko

Teddytaaki ja hieman kuulumisia

Syksyn käytetyin takki

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *