Hae
Big mamas home

Nanson vaaleanpunainen mekko ja neuletakki

Leijun tällä hetkellä todellisessa rakkauskuplassa. Meillä menee parisuhteessa paremmin kuin kertaakaan aikaisemmin. Mikä on ihanaa. Ollaan selvitty alun ihastumisesta ja siitä yhteen asettumisesta. Nyt tunnetaan toisemme jo aika hyvin. Arki on asettunut ja kumpikin osaa oman osuutensa. Pystytään tulemaan vastaan ja tukemaan toista. Samaan aikaan ollaan saatu elvytettyä intiimielämää ja läheisyyttä loppuraskauden ja postpartum ajan jälkeen. Alan todella ymmärtää niitä, jotka sanovat pitkän parisuhteen salaisuuden olevan puhuminen. Se todella on sitä. Me puhutaan paljon ja kaikesta, mikä on todella syventänyt tätä meidän välistä suhdetta. En voisi toivoa parempaa ihmistä rinnalleni ja lasteni elämään, kuin mitä mieheni on. Olen ihan uskomattoman onnekas.

 

Neuletakki / Nanso saatu*

Mekko / Nanso saatu*

Laukku / Zara second hand

Kengät / New Look

Korvakorut / Pieni Pilvi saatu*

 

Näissä kuvissa minulla on Nansolta saatuja ihanuuksia. Tuo vaaleanpunainen mekko on heittämällä jo yksi suosikeistani. Se on A-linjainen ja helma on polvien tietämille, eli juuri sellainen mistä tykkään kaikkein eniten. Sovitin tätä ensimmäisen kerran Nanson Triplan uudessa liikkeessä. Mekko on kokoa 48 ja on kuin tehty minulle, mikä oli iloinen yllätys. Käytän todella usein kokoa 52. Nanson kaikki koot ovat aika reiluja, jonka vuoksi suosittelen sovittamaan rohkeasti. Varsinkin kun kaikkia kokoja löytyy helposti liikkeistä.

Tuo musta neuletakki on ihan unelmapehmeä ja super lämmin päällä. Jossain vaiheessa käytin todella paljon tämän tyyppisiä neuleita. Nyt minulla ei ole kuin tämä musta, mutta tämä onkin ihan riittävä. Voin sanoa oikeasti rakastavani tätä. Tämä lämmittää ja näyttää päällä siistiltä, joten en voi kuin suositella tätä.

Nansolla on muuten parhaillaan menossa kanta-asiakaspäivät, joilla kantiksille on todella hyviä alennuksia. Itse satsasin juuri yhteen uuteen neuleeseen, jota olen sovittanut nyt pariinkin kertaan. Nyt on todella hyvä hetki liittyä Nanson kantikseksi ja ostaa vaate, josta on haaveillut. Tämä ei ole maksettu mainos, vaan lämmin suositus.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Lehti-mekossa

Lyhyt trenssi ja viimeaikojen kuulumisia

Hei hei lokakuu!

Nahkatakki ja kauluspaita ja pari sanaa Petollisista

Musta trikoohame ja pitsitoppi

3 kommenttia

  1. Gia kirjoitti:

    Kuinka paljon sinulla on pituutta? Osaisi vähän arvioida miten tuo mekko asettuu omaan lyhyeen varteen.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Moikka. Mä olen noin 165 senttiä pitkä. Eli en mikään hongankolistaja. 🙂

  2. Milla / https://www.moonshapedlittlebox.fi/ kirjoitti:

    Kauniit kuvat, kokonaisuus näyttää hyvältä! 😊 Pitääpä pitkästä aikaa tsekkailla Nanson valikoimaa, nyt olen useammasta lähteestä bongannut merkin julkaisuja – pitkään aikaan en ole Nanson liikkeissä käynyt tai tutustunut uudempiin mallistoihin. ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *