Hae
Big mamas home

Sain töitä

Sain töitä, siitä huolimatta, että vielä pari päivää sitten en edes tiennyt haluavani töihin. En ole tehnyt koulun ohella töitä, koska minun ei ole tarvinnut. Olen tullut toimeen saamillani tuilla, joten olen halunnut keskittyä kouluun rauhassa. Burn out sairaslomani sotki hieman suunnitelmiani, joten opiskeluni ei ole niin tiivistahtista alkuvuodesta. Tarkoitus oli lomailla tyttöjen kanssa, mutta sitten toissa iltana vastaani tuli ilmoitus koronajäljittäjän työstä. Kyseinen työ alkaisi heti sopimuksen mukaan ja päättyisi tammikuun lopulla. Seuraava harjoitteluni olisi vasta helmikuussa, joten minulla olisi mahdollisuus ottaa vastaan lyhytaikainen työ.

Sain töitä - BMH - Big mamas home by Jenni

Hetken mielijohteesta

Mietin asiaa noin kymmenen minuuttia, ennen kuin naputtelin hakemuksen kyseisestä työstä. Pääsisin kehittämään it-taitojani ja kyseinen työ ainakin kuulostaa mielenkiintoiselta. Saisin tienattua myös vähän ekstrarahaa, mikä on tietysti positiivista. Lisäksi koronajäljittäjän työ poikkeaa todella paljon perushoitotyöstä, jota on tehnyt jo vuosia. Puhelimen välityksellä ei tarvitse houkutella ihmisiä suihkuun tai aamupesuille. Näin ollen, en saa vastaavaa työkokemusta mistään muualta. Kun olin näpytellyt työhakemukseni olin innoissani, vaikka työpaikan saaminen ei ollut vielä varmaa.

Koronajäljittäjä - BMH - Big mamas home by Jenni

Eilen minulle soitettiin rekrytoinnista ja haastattelu pidettiin siinä puhelimessa. Ilokseni olen saanut todeta kehittyneeni työhaastetteluissa, sillä keskustelu tuntui luontevalta. Keskustelu ei edes pysynyt koko aikaa työasioissa. Lopulta haastattelija ilmoitti, että saisin paikan ja voisin aloittaa ennen joulua.

Olen todella innoissani päästessäni kokeilemaan jotain oikeasti uutta. Kuten sanoin, olen tehnyt vuosia ihan sitä perushoitotyötä, joten vaihtelu virkistää. Omasta mielestäni parasta tässä työssä on, että saan tehdä sitä virka-aikaan, eli kasista neljään. Haluan todella pois vuorotöistä, joten tämä on ehkä kyseisen työn parhaita puolia.

Sain töitä - BMH - Big mamas home by Jenni

Ehdin viimeistellä harjoittelun ja näytön ennen töiden alkua ja viettää vähän laatuaikaa lasten kanssa ja sitten pääsen opettelemaan tätä uutta työtä. Vaikka pyhäsuunnitelmani menevät hieman uusiksi, se ei haittaa. Tytöt saavat onneksi suunnitellun joululomansa, sillä he saavat viettää sen toisessa kodissa, sekä mummilassa. Mistä olen kiitollinen, sillä mikäli tämä ei olisi onnistunut, olisin kieltäytynyt työstä. Nyt kaikki voittavat.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Miten voin juuri nyt

Pidin puoleni

Meidän pääsiäinen

Oppisopimuksella lähihoitajaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *