Hae
Big mamas home

Kasvisruokakoikeilu, varkain kasvava vauva ja kevyttä turhautumista

Nyt on hyvä hetki viime viikon kuulumisille. Viime viikko meni yhdessä hujauksessa. Kai ne ovat nämä kuuluisat ruuhkavuodet, kun päivät tuntuvat vain katoavan johonkin. Tähän viikkoon on mahtunut hauskoja hetkiä, kevyttä turhautumista ja ruokakokeiluja.
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
✖Tein viimeiset vuorot vanhassa työpaikassani. Olihan se tosi haikeaa sulkea se työpaikan ovi viimeistä kertaa, kun olin ehtinyt olla viisi vuotta samassa paikassa. Minut yllätettiin pienellä paketilla, mikä oli aivan ihanaa. Viidestä vuodesta jäi hyvä maku.
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
✖Selvitin oppisopimukseen liittyviä asioita. Olen samaan aikaan todella innoissani ja turhautunut. Tämä asia on edennyt todella hitaasti. Asiat ovat edenneet askel kerrallaan ja niiden askelten välissä on pitänyt aina odottaa. Tällainen kärsimätön, kaikkimullehetinyt-ihminen on ollut välillä kiipeämässä pitkin seiniä, kun asiat eivät ole edenneet sellaisella hyvällä, rivakalla tavalla. Tämä onkin ollut taas hyvää kärsivällisyys harjoittelua.
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
✖Yllätin mieheni (ja lapseni) kokkaamalla kasviswokkia. Avomieheni suhtautuu tietyllä varauksella kaikkiin kasvisruokiin ja on tähän menessä tyrmännyt täysin ehdotukseni lisätä niiden määrää. Tällä kertaa en kysellyt, vaan tein. Testasin Mifu paprika-chili suikaleita wokin kaveriksi. Kun mieheni oli ehtinyt tuhota jo kunnon satsin ruokaa, kysäisin mielipidettä. Se oli hyvää tasan niin kauan, kunnes hän kuuli sen olevan kasvisruokaa. Perus.
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
✖Pakko ottaa tähän väliin sellainen viikon lyhyt avautuminen. Miten vaikeaa voi olla välikausihaalarin löytäminen vauvalle?! Ilmeisesti sitä olisi pitänyt lähteä etsimään jo kesäkuussa. Aloitin etsinnän elo- syyskuun vaihteessa ja olin ihan auttamatta myöhässä, vaikka silloin lämpöä oli edelleen se 20 astetta. Ehkä löyhemmillä kriteereillä olisi löytynyt nopeammin. Parhaimmillaan kivat haalarit on kuitenkin myyty verkkokaupoista loppuun parissa päivässä. Vähän harmittaa, kun meillä kaapissa odottelee Molo Kidsin ihana välikausihaalari, joka on esikoisen peruja ja aivan auttamattoman iso tälle meidän mini-vauvalle. Tällä viikolla onnistuin kuitenkin löytämään bebelle sopivan haalarin. Viimein.
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
lapset, perhe, arki, lapsiperheen arki, syksy,
✖Me yritettiin ottaa tyttöjen kanssa kauniista ilmoista ja ulkoiltiin meidän lähipuistossa. Pakko ihmetellä miten tuo meidän vauva on kasvanut tässä niin varkain. Hän touhuaa puistossakin ihan sujuvasti ja sutii liukumäen alapäässä, kun yrittää päästä kiipeämään sitä ylös. Muuten hän konttaa pitkin puistoa tupsupipo keikkuen ja yrittää olla viidessä paikassa samaan aikaan. Little E alkaa puolestaan olla hyvin itsenäinen leikkijä ja löytää puistosta aina kavereita itselleen. Parasta tietysti on, jos puistosta löytyy tuttuja kavereita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.