Hae
Big mamas home

Kevyt tikkitakki ja lämpimiä säitä odotellessa

Hei vain. Täällä on päivä mennyt pienessä alavireessä vaalitulosten vuoksi. Itsellä nämä vaalit tulivat ihan uniin asti. Elän itse sellaisessa aika vahvassa tasa-arvon, solidaarisuuden ja vihreän kuplassa, että vaalitulos oli oikeasti järkytys. Mutta nyt tätä sulatellaan ja toivotaan ettei ihmisoikeudet, terveyspalvelut ja ympäristöasiat ota turhan isoa takapakkia tulevina vuosina.

Mutta nyt en halua puhua vaaleista, vaan jostain ihanasta ja kevyestä.

 

Takki / H&M Mama

Neule / H&M

Farkut / H&M Mama

Laukku / H&M

Kengät / Adidas second hand

Korvakorut / Design by Henni uniikit

 

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kirjoittaa oikeasti kevätpukeutumisesta. Talvi on vain tuntunut jatkuvan loputtomiin. Siksi olen innoissani, kun pystyn jakamaan pikku hiljaa keväisempiä asukuvia.

Vaalea tikkitakki

Keväällä vaalea väri näyttelee isoa roolia omassa pukeutumisessani. Suosin selkeästi niitä vaatekaapin vaaleampia sävyjä. Nyt olin innoissani kun löysin H&M:än äitiyspuolelta tämän tikkitakin. Takki jää todennäköisesti käyttöön myös raskauden jälkeen. Instagramin (@bmhjenni) puolella takki sai jo useamman ”mistä”-kyselyn. minkä ymmärrän, sillä pluskokoisena en ole tällaista vastaavaa vaaleaa takkia nähnyt muualla.

Tämä neule, farkut, takki yhdistelmä on ihan vakkari arkiasujani. Näin minut yleensä nähdään siellä päiväkodin pihalla hakemassa lasta. Farkut ovat äitiysmalliset ja tosi hyvät jalassa. Neule minulla on ollut jo hetken aikaa. Sama löytyy kaapistani myös vihreänä.

Lenkkarit ovat muistaakseni viime vuoden second hand löytö Zadaalta ja pesun tarpeessa. Bongasin juuri Arkivé Atelierilla tennarisaippuan, jota haluan kokeilla. Minulla ja lapsilla on kangaskenkiä, jotka kaipaisivat pesua. Vaikka kenkien pitäisi kestää konepesua, tämä tuntuu jotenkin itsestä paremmalta vaihtoehdolta. Voin raportoida sitten onko aine mistään kotoisin.

Korvista löytyy tällä kertaa Hennin suunnittelemat uniikit, kesäiset silmpukat. Ne ovat uniikkikappeleet, joten samanlaisia ei löydy muualta. Henni myy korujaan Instagramin kautta viikottain. Suosittelen tutustumaan hänen käsitöihinsä.

 

Nyt toivotan teille kivaa alkavaa viikkoa, aurinkoa ja lämpimiä kelejä! Minä täällä odottelen, että puolison leipomat sämpylät tulevat pian uunista. Nam.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Kevät on täällä!

Vähän erilaiset farkut

Vappu suunnitelmia

Collegehame

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *