Hae
Big mamas home

Esimakua syystyylistä

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

Olemme tulleet siihen vaiheeseen elokuuta, kun ulkona on hyvä olla päällä neule. Takitta pärjää, mutta neule t-paidan kaverina on enemmän, kuin jees. Sellaisia oikeasti lämpimiä ilmoja alkaa olla jo vähän ikävä, vaikka vieläkään ei ole erityisen kylmä.
klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

 

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,
Nähtiin Pinjan kanssa pitkästä aikaa maanantaina aika extemporee. Työelämä on vienyt mennessään, jonka vuoksi ehdimme nähdä melko harvoin. Pyrimme näkemään edes kerran kuukaudessa, mutta aina se ei ole mahdollista. Wats app:i käy meidän jäljiltämme kuitenkin säännöllisesti kuumana, kun pidämme yhteyttä. Oli kiva saada ajatukset edes hetkeksi pois työnhaun tuomasta jännityksestä ja rentoutua ystävän seurassa.
klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

 

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

 

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,
Olen parhaillani suunnittelemassa sellaista hyvää, kattavaa syksyyn ja talveen sopivaa vaatevarastoa kapselivaatekaapin periaattein. Tämän projektin tarkoitus, sen lisäksi, että saisin toimivan vaatekaapin, on vähentää hutiostoksia. Perehdyn tähän projektiin paremmin omassa postauksessaan. Tämä asu edustaa kuitenkin ihan täydellisesti sitä toiveiden vaatekaappia. Simppeliä ja helppoa yhdisteltävyyttä.
klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

 

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,
Minulta puuttui vielä hetki sitten harmaa, muhkea neule, mutta löysin täydellisen ihan sattumalta. Sen alta vilkkuu viime kesän suosikkivaatteeni, nimittäin pitsitoppi, joka toimii hyvin myös syksyisessä garderobissa oikein yhdistettynä. Jegginssit ovat tietysti Cubuksesta. Enhän minä nykyään muita käytäkään. Ne ovat aina yhtä mukavia, istuvia ja muistuttavat erehdyttävästi farkkuja. Kengät ovat zadaalöytö.
klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,

 

klassinen, asu, päivän asu, harmaa neule, farkut, käsilaukku, minimalistinen,
Aurinkolasit | H&M
Neulepusero | H&M
Pitsitoppi | H&M
Jegginssit | CUBUS
Korvakorut | H&M
Kaulakorut | LINDEX ja H&M
Kengät | SECOND HAND Zadaa

Kuvat: Pinja Tuominen | Editointi: Minä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.