Hae
Big mamas home

Jos menisin festareille

Olen nyt eilisen ja tämän päivän katsellut stooreja niin Flow-festareilta, että Turusta Knotfestista. Mitään varsinaista fomoa minulle ei ole iskenyt, koska ensinnäkään en täysin tiedä mistä jään paitsi, koska en ole koskaan ollut festareilla. Toisekseen tiedän, että väenpaljous ja meteli todennäköisesti alkaisivat ahdistamaan. Sen lisäksi, kun olen nähnyt videoita tämän vuoden Ruisrockista, olen vain kiitollinen kun en ollut paikalla. Mutaliejussa kahlaaminen ei juuri houkuta.

Olen muutamia kertoja miettinyt, että olisi kiva käydä Flowssa, koska se järjestetään Helsingissä, jolloin pääsisin muun muassa kotiin yöksi. Mutta nämä suunnitelmat ovat karisseet siinä vaiheessa, kun olen nähnyt lippujen hinnat. Minä en ole ihan vielä valmis maksamaan satoja euroja siitä, että pääsisin väenpaljouteen ahdistumaan kovasta äänestä ja ihmismassasta. En vain näe sitä wörttinä.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni

Mekko / H&M

Kengät / ZADAA secondhand

Korvakorut / VORSSAINK

Glitteri / LUKLABEL

Laukku / ZADAA secondhand

 

Päivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Festariasu

Yksi asia, mikä minua kuitenkin kiehtoo ihan erityisesti festaressa, on festaripukeutuminen. Kuolaan kieli pitkällä ihmisten upeita festariasuja ja se on jotain, mitä olisi kiva kokea. Suunnitella oma kolmen päivän garderobi ja leikitellä sen kanssa ihan kunnolla. Mutta jälleen kerran, en pidä wörttinä sitä, että maksan monta sataa euroa vain, jotta pääsen pukeutumaan ja ahdistumaan.

Onneksi voi pukeutua muutenkin! Tämä asu kyllä sopisi vain ihan täydellisesti vaikka sinne Flowhun. Tämä olisi ihan täydellinen festariasu.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Festariasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Tämä mekko on ihan super upea! Rakastan tätä. Bongasin tämän ihan ensimmäistä kertaa Tallinnan matkallamme ja hiplasin tätä vaaterekissä jonkin aikaa. Mutta rekissä ei ollut minun kokoani, joten en lähtenyt niitä edes sovittamaan. Tallinnanmatkan jälkeen minulla nousi Facebookiin ja Instagramiin päivitätäin mainos tästä kyseisestä mekosta. Harvoin ostan mitään vain siksi, että kyseinen tuote pomppaa jatkuvasti feediini, mutta tässä tapauksessa olin muutenkin äärimmäisen ihastunut tähän kyseiseen paljettimekkoon.

Lisäksi koin, että minulla olisi yhden paljettimekon mentävä aukko vaatekaapissani. Tämä olisi kaiken kaikkiaan sen verran simppeli, että se menisi ihan ympäri vuoden. Uskon nimittäin, että tälle löytyy käyttöä niin kesän juhlissa (tai festareilla, jos sinne eksyn), sekä pikkujouluissa ja muissa talven juhlissa.

Aion pukea tämän lookin ainakin syksyllä pidettävälle BEHMin keikalle, jota odotan innolla! Sain liput lahjaksi ihanalta kumppaniltani.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni

Kun kuvattiin tätä mekkoa Katrin kanssa, keräsin melkoisesti huomiota. Sain katseita useammilta ohikulkijoilta. Niin mies-, kuin naisoletetuilta. Enkä kiellä etteikö se olisi imarrellut. Toki, mekko on niin näyttävä, että en yhtään ihmettele sen keränneen katseita.

Festariasu - BMH - Big mamas home by Jenni Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni

Suosikki korvakoruni

Korvakorut ovat ikisuosikkini Vorssa Inkiltä. Nämähän menivät jo kertaalleen rikki, mutta sain niiden tilalle uudet, mistä olen iki onnellinen. Jos minun pitäisi kaikista korvakoruistani nimetä suosikkini, ne olisivat ehdottomasti nämä.

Kukkaglitteri on ostettu LukLabelilta. Iso suositus kyseiselle glitterille, sillä se on laitettu valmiiksi geeliin, jolla glitterin saa pysymään kasvoilla. Geelin isoin ainesosa on aloeveran lehtigeeli, joten iho varmasti kiittelee tämän glitterin käytöstä.

Lapseni ovat tietysti rakastuneet tähän glitteriin ja joudun todella pitämään puoleni, että saan käyttää sitä myös itse. 😀 Lapseni kun eivät sitä säästelisi, vaan käyttäisivät sitä ihan joka päivä.

Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni Festariasu - BMH - Big mamas home by Jenni

Olisi kiva kuulla, mitä te ajattelette festareista. Onko siellä lukijoissani vannoutuneita festarikävijöitä? Tai tiedän itseasiassa, että siellä on ainakin yksi vannoutunut festarikävijä. Mutta mites te muut? Entä mikä on ollut sellainen festariasu itselläsi, josta olet ollut erityisen fiiliksissä tai ylpeä?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

33 vuotta!

Kirsikkapuiden katveessa

Toinen paljon kysytty kukkamekkoni

Juhla-asu: Peplum-paita ja suorat housut

Ensitreffien asu

 

Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni Jos menisin festareille - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

3 kommenttia

  1. NK kirjoitti:

    En ole minäkään ollut koskaan festareilla, en edes nuorempana. Olen aina kauhulla ajatellut jotain mudassa kahlaamista ja varsinkin teltassa yöpymistä! Ei ole minun juttu. Yksittäisiä keikkoja toki voi ajatella ja niillä olen ollutkin (ja päässyt omien lakanoiden väliin nukkumaan).

    Tuo mekko on kuin koru! Siis NIIN ihana! Voin vaan kuvitella, miten se kimaltelee liikkeessä ja valossa! Koko asu on ihan mieletön karkki! Wau!! 🙂

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Joo, siis kaikki muu ehkä menisi ja mulla vois olla myös ihan hauskaa, mutta teltassa nukkuminen festarialueella ei houkuttele sitten yhtään. 😀 Ja joo, yksittäisistä keikoista nautin itsekkin. Ne on niin kompakteja paketteja, että niistä saa yleensä vain ne livemusiikin parhaat puolet.
      Ja tää mekko on ihan super! Odotan niin, että pääsen tätä kunnolla käyttämään!

  2. Anne Jennika kirjoitti:

    Tästä asusta ei ole muuta sanottavaa kuin täydellinen!! 😍🪩

    Ja täysin samaa mieltä festareista (itse asiassa kirjoittelin samasta aiheesta aiemmin, täältä löytyy postaus jos kiinnostaa:
    https://nann-e.blogspot.com/2022/07/ei-mikaan-festareilla-viihtyva-tyyppi.html?m=1)

    Aurinkoista loppukesää! 🌻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *