Hae
Big mamas home

Neuleliivi ja kukkamekko

Olen kuluneen viikon katsonut the Big bang theorya maratoonina ja levännyt harjoittelurupeaman jälkeen. Ensi maanantaina minulla alkaa työt epidemiologian yksikössä koronajäljittäjänä. Ensimmäistä kertaa elämässäni tulen tekemään toimistotyötä, mikä tuntuu vähintäänkin hämmentävältä. Saa nähdä miten sopeudun hyvin erilaiseen työhön, kuin mitä olen tähän mennessä tehnyt.’

Kävin tällä viikolla myös moikkaamassa bestistäni ja ihanaa haltiakummityttöäni, joka on kasvanut paljon pelkässä kuukaudessa. Enää hän ei ole pieni vastasyntynyt vaan touhuava ja kikattava vauva. Sain kipeän muistutuksen siitä, miten vauvat rakastavat isoja korvakoruja. Ensi kerralla kun menen tätä miniä moikkaamaan, laitan napit.

Neuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by JenniNeuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by JenniEsittelin tämän neuleliivin jo aiemmin tässä postauksessa. Neuleliivi on ehdottomasti tämän syksyn isoin trendi ja siitä on todella tullut oma suosikkini. Sitä voi käyttää sellaisenaan, mutta sen lisäksi sillä saa jatkoaikaa ohuemmille vaatteille. Kuten vaikka kukkamekoille. Toivon, että minulla olisi pari tähän vuodenaikaan sopivaa mekkoa, mutta suurin osa on todella kesäisiä. Tämä tumma kukkamekko sopii mielestäni hyvin myös tähän vuoden aikaan ja neuleliivin kanssa myös lämpö riittää. Näillä keleillä valitsen mieluiten myös vähän paksummat sukkahousut.

Neuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni XL muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Päivän asu

Neuleliivi H&M 2021

Mekko H&M 2021

Pipo LINDEX 2018

Huivi H&M 2021

Laukku H&M 2020

Kengät ZADAA SECOND HAND 2021

Uusi työ - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi ja kukkamekko - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Neuleliivi - BMH - Big mamas home by Jenni

Uuden työni lisäksi joulu lähestyy ja näillä näkymin minulla on oman jouluohjelmani lisäksi myös treffit, joista olen aika innoissani. Oma joulu menuni on tosin vielä täysin työn alla. Olen tunnetusti viime tipan ihminen, joten todennäköisesti hoidan ruokaostokset taas siinä viime tipassa.

Olisi kiva kuulla mitä teille kuuluu?

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Teddytakki ja hieman kuulumisia

Syksyn käytetyin takki

Pikkujouluasu ja erobileiden suunnittelua

Neulehame

Yksi kommentti

  1. Darja kirjoitti:

    Hyvä yhdisyelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *