Hae
Big mamas home

Arkikuva 2/52

Tässä tämän viikon arkikuva. Ihan rehellisesti, oli todella vaikeaa valita tämän viikon arkikuva. Koska olin onnistunut tallentamaan lasten kanssa niin monia ihania arkisia hetkiä. Me ollaan saatu olla koko viikko yhdessä lasten kanssa ja se on ollut aivan ihanaa. Nykyisellä rytmillä viikot ovat olleet todella katkonaisia, koska lapset ovat olleet aina osan viikosta poissa. Sen vuoksi tällainen kokonainen viikko tuntuu aivan luksukselta.

Olen jo hyvin tottunut tähän meidän arkeen ja siinä on ehdottomasti puolensa. Mutta ei se sitä ikävää poista. Minulla on lapsia aina ikävä, kun he ovat toisessa kodissaan.

 

Tämä kuva otettiin joku ilta tällä viikolla iltasadun aikoihin. Istuskeltiin esikoisen kanssa sängyllä ja hän selasi joululahjaksi saatua satukirjaa. Aina välillä hän luki sujuvasti joitain pätkiä kirjasta. Havahduin siihen, miten taitava lukija hänestä on tämän syksyn aikana tullut. Onhan hän lukenut jo pari vuotta. Mutta alussa se on ollut haparoivaa ja hidasta, kuten jokaisella lapsella. Hän ei ole myöskään ihan hirveästi lukenut itsenäisesti, ennen kuin nyt. Joululomalla hän on alkanut lukemaan myös sängyssä ennen nukkumaanmenoa, mistä olen erityisen iloinen. Itselleni kirjat ovat olleet äärimmäisen tärkeitä kolmannesta luokasta asti. Luin todella paljon.

Lukemisella on valtavasti hyötyjä kielen ja sanaston kehittymisessä, sekä monessa monessa muussa. Siksi meillä luetaan iltasatuja ja lapset kuuntelevat äänikirjoja. Nyt myös esikoinen lukee itsenäisesti omia kirjoja.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

10 kuvaa välipäiviltä

Meidän joulu 2022

Tuomaan markkinat perheen kanssa

Viime aikoina

Terveisiä sairastuvalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *