Hae
Big mamas home

Elämä voittaa

Huh huh. Nyt ehkä uskaltaa sanoa, että elämä voittaa. Sain lapseltani ihan kunnon flunssan ja olen ollut aikalailla poissa pelistä pari päivää, koska olen ollut niin kipeä. Olen tänään avannut läppärini ensimmäistä kertaa sitten varmaan pariin vuorokauteen. Ja tänä keväänä se on ollut aika pitkä aika, koska olen ollut lähestulkoon päivittäin blogin kimpussa tämän vuoden aikana. Mikä toki on näkynyt myös postaustahdissani.

Nyt harmittaa

Tämä sairastuminen osui todella ikävään paikkaan, sillä tänä viikonloppuna olisi ollut Vaikuttajamedian kesäjuhlat, joita olin odottanut erityisen innokkaasti kuukausien ajan. Ja voin kertoa että varmaan ikinä ei ole harmittanut näin paljon bileidein väliin jääminen. Minähän olen siis se, joka yrittää normaalisti vältellä kaikkia juhlia ja keksiä tekosyitä, jolloin niihin ei tarvitsisi mennä. Ja olen viimeiseen hetkeen asti vaikeana siitä, että pitää lähteä jonnekin kemuihin. Viihdyn vallan mainiosti kotona, enkä koe tarvitsevani juhlia.

Niin nyt, kun olin odottanut jotain niin hartaasti ja malttamattomasti, niin olin aivan äärettömän pettynyt. Niin pettynyt, että itkin jopa suihkussa muutaman pettymyksen kyyneleen. Meillä on Vaikuttajamedialla aivan mieletön porukka. Niin meidän pomo Johanna, kuin kaikki muutkin vaikuttajat, ovat ihan supereita ja hyviä tyyppejä. Joten kyllä harmittaa, että en päässyt näkemään kollegoja juhlien merkeissä.

Elämä voittaa - BMH - Big mamas home by Jenni

Kumppani parka joutui ehkä vähän pahaan paikkaan kanssani, koska kuten sanoin, tämä harmitti minua isosti, enkä käsitellyt asiaa niin kovin hyvin. Olin koko lauantain häntä kohtaan todella kylmä ja etäinen. Mikä ei ollut tietenkään hänen vikansa, mutta minä en myöskään osannut olla täysin iloinen ja pirteä, koska tilanne harmitti minua aivan vietävästi. Ja luulen, että koska sairastuin, tilanne harmitti minua entisestään. Sairastumista on ihan mahdoton hallita ja kun kaikki hoitokuviot ynnä muut oli sovittuna ja sitten sairastuin, niin en nyt vain osannut käsitellä tilannetta. Lisäksi tämä ahdistuksen pahenemiskausi auttoi varmasti osaltaan asiaaa.

Kumppanini yritti jo perjantaina piristää minua kukkakimpulla. Joka oli tietysti ihana ja ilahduin siitä siinä hetkessä, niin luulen että edes rekallinen kukkia ei olisi välttämättä piristänyt minua tässä tilanteessa. Nyt jälkeen päin, kun tilanne on jo ohi, kukkakimppu ilahduttaa minua huomattavasti enemmän.

Saatiin myös tämän päivän puolella vähän puhuttua ja sain selitettyä kumppanilleni paremmin, mikä minua risoi. Rakastan meidän suhteessa sitä, että kaikesta voi puhua ja kaiken voi lopulta selvittää. Ja että myös minulla on mahdollisuus olla välillä kiukkuinen ja vittuuntunut. Minun ei tarvitse yrittää olla täydellinen, huomaamaton ja helppo. Saan olla myös epätäydellinen. Kiitos rakas siitä.

Toivottavasti teillä muilla on ollut parempi viikonloppu.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

7 parasta juttua elokuussa

Viikonloppusuunnitelmista ja värikäs paita

Synttäriviikko!

Heinökuun ensimmäisenä päivänä

Haluaisin olla vaimo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *