Hae
Big mamas home

Halloweeks Puotilan kartanolla – kiva tapahtuma koko perheelle

Nyt haluan ehdottomasti vinkata teille super kivasta tapahtumasta Itä-Helsingin Puotilassa. Itä-Helsingillä tuntuu olevan välillä vähän huono maine, mutta täällä on oikeasti monia helmiä ja kivoja paikkoja. Yksi niistä on ehdottomasti Puotilan kartano. Tällä hetkellä kartanon alueelle on rakennettu upea halloween puisto, joka sopii koko perheelle. Meidän kohta kolmikuinen ihmetteli silmät suurina alueen valoja. Tämä tapahtuma kulkee nimellä Halloweeks.

Puistoalueella on yli tuhat kaiverrettua kurpitsaa. Puolisoni mietti sympatioiden niitä työntekijöitä, jotka ovat nämä kaikki kurpitsat joutuneet kaivertamaan. Minä puolestani en voi kuin todeta, että upeaa työtä. Tuntuu ettei polulla ollut yhtään samanlaista kurpitsaa, vaan ne olivat kaikki erilaisia.

Neuletakki saatu Nansolta.*

Kurpitsojen lisäksi alueella oli myös useita, upeita ja kekseliäitä installaatioita. Tietysti teemaan sopien. Mitään oikeasti pelottavaa alueella ei ollut ja tapahtuma sopii ehdottomasti myös perheen pienimmille. Ihmeteltävää on oikeasti paljon. Minä suosittelen lämpimästi vierailemaan paikalla klo 17 aikaan. Silloin pääsee ihastelemaan puistoa niin päivän valossa, kuin sitten myöhemmin illan hämärtyessä ja kaikkien valojen syttyessä. Kummin vain, puisto on upea.

Puotilan kartano

Itä-Helsingillä meinaa olla valitettavasti vähän huono maine, vaikka tämä on oikeasti todella ihana paikka asua. Minä huomaan juurtuneeni ja asettuneeni oikein mukavasti tänne. Ja tästä syystä olen iloinen, kun voin suositella täältä näin kivaa tapahtumaa.

Puiston lisäksi alueelta sai niin kasvomaalauksia, kuin glittertatuointeja (lapset arvosti), kurpitsoja kotiin vietäväksi kurpitsatorilta (minä arvostin), sekä kahvia ja pullaa (puoliso arvosti). Kartanoalueen ravintolat palvelevat asiakkaita samaan aikaan. Ravintolassa oli tarjolla vaikka ja mitä, mutta meidän perhe päätyi lopulta kuumaan kaakaoon ja muffinsseihin.

Me osallistuimme tapahtumaan 30 € perhelipulla, jolla sisään pääsee maksimissaan kaksi aikuista ja kolme lasta. Yhden hengen liput olivat 10 €. Ja uskallan sanoa, että tapahtuma oli hintansa arvoinen. Meidän isompia lapsia ei meinannus saada enää kotiin. He olisivat jääneet yöksi puistoon, jos olisivat saaneet.

Kun ilta hämärtyi ja alueen valot syttyivät, puisto muuttui varsinaiseksi satumaailmaksi. En voinut muuta kuin ihailla miten hyvin kaikki oli suunniteltu.

Halloweeks on avoinna aina 5.11 asti, joten tässä on oikeasti vielä hyvin aikaa vierailla paikan päällä. Tämä on ihan syksyinen tekeminen koko perheelle.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Lounas pimeässä

Kukkatehtaan kranssipaja Habitaressa

Kymmenen kuvaa kesäkuulta

Ensimmäinen pääsiäinen uusperheenä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *