Hae
Big mamas home

Deittailu ja sen jakaminen julkisesti

Olen alusta asti ollut teille melko avoin deittailukuvioistani. Olen iloinnut ihastumisistani, olen kertonut epäonnistumisistani ja sen lisäksi olen jakanut kanssanne monenmoisia deittikokemuksia. Olen saanut kommenttia siitä, että ihastumiseni on tarttuvaa. Mutta samaan aikaan olen saanut palautetta, että pitääkö jokainen ihastus jakaa. Enkö voi vain olla sinkku, kunnes toisin todistetaan? Samaan aikaan pyydetään sitä rehellistä sisältöä.

Deittailu - BMH - Big mamas home by Jenni

Deittailukokemusten jakaminen

Olen tehnyt tietoisen valinnan sen suhteen, että haluan jakaa kanssanne ne deittailun hyvät ja huonot hetket. Eli ihastukset ja pettymykset. Voin periaatteessa koska tahansa tehdä sen päätöksen, että en enää jaa näitä asioita. En kuitenkaan ole tässä sinkkuna tilivelvollinen muille kuin itselleni. Jakamalla näitä asioita, altistan itseni arvostelulle ja somekiusaamiselle.

Jos olen jotain oppinut tässä sinkkuna ollessa, niin deittailu on äärimmäisen epävarmaa touhua. Tilanteet voivat muuttua nopeasti, kun ihmiset vasta tutustuvat toisiinsa. Mieli voi yksinkertaisesti muuttua. Muutamankaan viikon tapailu ei vielä takaa mitään, mikä on välillä todella riipivää. Eikä siihen todellakaan aina vaikuta se, kuinka ihastunut itse ole. Minutkin on ghostattu ja tapailusuhde on päätetty toisen puolelta. Joten, vaikka olisin yhtenä hetkenä todella ihastunut, seuraava hetki voi olla aivan toisenlainen. Olen kokenut monenlaisia pettymyksiä. Samalla olen todennäköisesti aiheuttanut niitä myös itse tunnelukkoineni. Joskus se pettymys tulee täysin yllättäen.

Deittailun jakaminen - BMH - Big mamas home by Jenni

Samaan aikaan näytän someen vain pintapuolen. Hehkutan ihastuksiani, koska ihastumisen tunne on ihana ja siinä mielentilassa haluan kuuluttaa tunteen koko maailmalle. Normaalisti ihmiset kuuluttavat ihastustaan kavereilleen, mutta minä teen sen kanavissani avoimesti teille. Silläkin uhalla, että näytän ihmiseltä, joka ei vaan saa rakennettua pysyvää suhdetta kenenkään kanssa. Vaikka totuus on toki aivan toinen. Ihastuminen on kuitenkin aivan eri asia, kuin rakastuminen. Ja henkilökohtaisesti en edes tiedä, olenko koskaan ollut rakastunut kehenkään. Ellei lasketa teini-iän riipivää ensirakkautta lasketa.

Joten mikäli haluatte jatkossakin avointa deittailupuhetta minulta, ihastumisineen, kaikkineen, niin lähettäkää ennemmin niitä jaksuhaleja, kuin ”taasko uusi mies”-kommentteja. Koska loppujen lopuksi, tämä on minun elämääni. Pettymyksineen kaikkineen. Jos koen siitä puhumisen liian raskaaksi, minun ei tarvitse tehdä sitä. Voin piinata ystäviäni yksityisesti jutuillani ja keskittyä niihin pettymysten kestämiseen, joka on jo ihan riittävän veemäistä.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

Mikä on kun rehellinen suomalainen mies ei enää kelpaa naiselle?

Parisuhdetta etsivällä naisella ei saisi olla seksisuhdetta

Yksi mätä omena

Deittailu pluskokoisena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *