Hae
Big mamas home

5 faktaa minusta

faktaa minusta, Jenni S, Kaksplus, somehaaste, blogihaaste
Instagramissa ja blogeissa on kiertänyt jo jonkin aikaa haaste, jossa ihmiset ovat kertoneet viisi randomia faktaa itsestään. Olen tässä odotellut, että joku haastaisi myös minut, mutta vielä ei ole napannut. Odottelun sijaan päätyin tarttua haasteeseen omatoimisesti täällä blogissa. Jos joku minut vielä instagramissa haastaa, lupaan kertoa sinne vielä eri faktat, mutta tässä olisi jotain nyt alkajaisiksi. 
faktaa minusta, Jenni S, Kaksplus, somehaaste, blogihaaste
1. Olen valtaisan uusioperheemme esikoinen ja se näkyy. Minusta on kasvanut sellainen huolehtivainen kanaemo tyyppi, joka on huolehtinut teini-iän ryyppyreissuillakin, että kaikki ovat mukana, kukaan ei ole unohtunut oksentamaan pusikkoon ja kaikilla on kaikki okei. 
2. Minua kiusattiin koulussa vuosia. Olin kuitenkin siinä mielessä onnekas, että minulla oli ympärilläni todella vahva tyttöporukka, joka omalta osaltaan auttoi kestämään sitä kiusaamista ja teki koulunkäynnistä jopa mukavaa. Kiusaaminen loppui yhdeksännen luokan keväällä, kun päädyin aloittamaan pienen nyrkkikahakan yhtä kiusaajaani vastaan ja opettajat puuttuivat viimein asiaan. En missään nimessä kannata väkivaltaa, mutta silloin tapahtui jotain, joka katkaisi kamelin selän ja minun sietokykyni. Ja pitää muistaa, että olin silloin vasta viisitoista. 

3. Minulla on aateliset sukujuuret, jotka ulottuvat Ruotsiin ja Saksaan ja olen etäistä sukua muun muassa marsalkka Mannerheimille. Meidän sukuvaakuna löytyy Ritarihuoneelta ja sukukartano Kauhajoelta. Nykypäivänähän tällä ei ole mitään väliä, mutta tämä on hauskaa nippelitietoa omista juurista. 
4. Minulla on kova ja kantava ääni, jonka taatusti kuulee. Saan pidettyä ääneni matalana, jos keskityn siihen todella tarkkaan, mutta yleensä se yltyy hyvin nopeasti ”huudoksi”. Näyttelin aikanaan nuorisoteatterissa sujuvasti, ilman ylimääräisiä ponnisteluja, ilman mikkiä. 
5. Olen aina ollut luova ja taiteellinen. Haaveilin nuorempana sellaisista ammateista, kuin taidemaalaari, näyttelijä, kirjailija ja muotisuunnittelija. Muotisuunnittelijan ura kariutui siihen, kun minulle selvisi, että kyseisessä työssä pitää osata myös ommella. Kirjoitin nuorena paljon fantasiatarinoita ja mietin edelleen, että olisi upeaa kirjoittaa fantasiakirja, mutta ainakaan vielä siitä ei ole tullut mitään.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.