Hae
Big mamas home

Masturbointi

Aihe, josta olen halunnut pitkään kirjoittaa, mutta joka on yllättävän vaikea aihe. Jopa minulle, joka olen tottunut puhumaan kaikesta suoraan ja asioiden oikealla nimellä. Ehkä tässä ylitetään sellainen intiimiyden raja, joka saa minutkin miettimään sanojani. Onhan itsetyydytys todella intiimi aihe. Joidenkin mielestä masturboinnista puhuminen on myös noloa, mutta siihen ryhmään minä en kuulu. Väitän, että lähes kaikki masturboivat. Se on tervettä ja se on luonnollista, eikä sitä pidä häpeillä. Silti siitä ei uskalleta puhua. Itse tunnustan auliisti olevani vähän sellainen joka päivän runkkari.

Enkä tarkoita, että kaikkien pitäisi toimia tässäkään kuten minä. Mutta toivon, että tällainen luonnollinen aihe ei olisi sellainen tabu, kuin se on.

Puhutko sinä itsetyydytyksestä? Kenen kanssa siitä puhut? Miltä siitä puhuminen tuntuu. Minä tosiaan puhun tästäkin avoimesti. Olen myös ympäröinyt itseni ihmisillä, jotka pystyvät myös puhumaan siitä. Olen puhunut siitä, jopa useamman deittini kanssa ja ihan asialliseen sävyyn. Toki tuolla nettideittailun ihmeellisessä maailmassa avoimuuteni on tulkittu myös suoraan sänkykutsuna, minkä jälkeen olen joutunut palauttamaan keskustelukumppanini takaisin maan pinnalle.

Itsetyydytys - Big mamas home by Jenni

Sooloseksi hyvinvoinnin välineenä

Masturbointi. Sooloseksi. Runkkaus. Sormetus. Vemputus. Tumputus. Mitä näitä nimiä nyt on. Minä ajattelen masturbointia samalla tavalla oman hyvinvoinnin edistäjänä, kuten lenkkeilyä, uintia ja terveellisesti syömistä. Samalla tavalla, kuin huolehdin siitä, että syön terveellisesti ja monipuolisesti, liikun mahdollisimman paljon ja huollan mieltäni terapiassa, niin samalla tavalla hoidan seksuaalisuuttani masturboimalla. Se on osa seksiä ja seksuaalisuutta, samalla tavalla, kuin kumppanin kanssa harjoitettu seksi. Seksi ei ole pelkkä penetraatio, vaan käsittää sisäänsä niin paljon muutakin, kutsen suuseksin, käsipelit ja sooloseksin.

Masturbointi on täydellinen kanava itsensä ja oman nautinnon tutkimiseen. Omaa kehoa voi tutkia turvallisesti yksinään. Sitä oppii millaisesta koskettamisesta nauttii, mihin pitää koskea ja millä tavalla. Sooloseksissä voi oppia sen, miten voi itse saada orgasmin. Moni pystyy tyydyttämään itse itsensä, mutta kumppanin kanssa sen saaminen voi olla vaikeaa. Mutta, kun itse tietää, mistä pitää, niin on helpompaa ohjeistaa kumppania.

Minä käytän masturbointia myös yhdenlaisena stressinpurkukeinona. Yleensä stressaan asioita sillä tavalla vähän piilossa ja huomaankin yleensä libidostani sen, kun stressi on käynyt liian suureksi. Silloin yleensä hoidan tilannetta masturboimalla. Itsetyydytyksellä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia. Se vapauttaa hyvänolon hormooneja, auttaa nukkumaan paremmin ja vahvistaa lantionpohjaa.

Kun toisin, kuin moni ajattelee, sooloseksi ei ole keneltäkään pois. Nautinnon kanssa on ennemmin niin, että nälkä kasvaa syödessä. Nautinto lisää nautintoa, joten minä melkein suostuttelisin kumppanini leikkimään myös itsekseen. Jos minulla kumppani olisi.

Masturbointi - Big mamas home by Jenni

Itsetyydytys on luonnollinen, ihana asia, jota ei pitäisi syyttä suotta nolostella. Sen sijaan kaikkien pitäisi leikkiä enemmän itsensä kanssa ja tutustua itseensä ja omaan sukupuolielimeensä paremmin.

-Jenni.

 

Lue myös

Kaikki voivat saada feikkiorgasmin

Torjuminen satuttaa

Seksistä puhumisen vaikeus

Seuraa myös

Instagram

Facebook

Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.