Hae
Big mamas home

College ja shortsit

Hei vaan! Täällä on nyt vietetty pari päivää aikaa lapset kotona. Kotiin tuli kyllä kertaheitolla vilinää ja vilskettä, kun murut tulivat kotiin. Päätettiin tuossa aikuisten vapaalla kumppanin kanssa, että hän alkaa viettää merkittävästi enemmän aikaa täällä, että lapset tottuvat häneen ja hänen läsnäoloonsa. Yhteenmuutto noin reilun puolen vuoden päästä ei tule sitten niin shokkina. Vaikka toki me molemmat tiedostamme sen, että yhteenmuutto vaatii aikanaan kaikilta sitä sopeutumista. Halutaan kuitenkin helpottaa laskua mahdollimman paljon viettämällä nyt mahdollisuuksien mukaan aikaa yhdessä.

Meillä on kumppanin kanssa selkeästi vielä aikuisten rytmi. Kukutaan vähän liian pitkään ja aamulla herääminen on vaikeaa. Samoin iltapäivällä väsyttääkin sitten kahta kauheammin. Pakko yrittää kääntää tämä rytmi enemmän lapsiarkeen sopivaksi.

Kesän kivoin asu - BMH - Big mamas home by Jenni Kesän käytetyin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

College / H&M

Shortsit / H&M

Laukku / NEW LOOK

Kengät / ADIDAS Zadaa secondhand

Korvakorut / CRAZY GRANNY DESIGN

Rannekorut / MADE BY KIDS <3

Collegepaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni Collegepaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni

College ja shortsit

Tämä on ihan super kiva ja helppo asu kesään. Sellainen, jonka voi vetää ylle ja lähteä esimerkiksi puistoon lasten kanssa. Arvostan arjessa helppoja asuja. Sen vuoksi kulje niin paljon legginsseissä ja neuleessa talvella. Collegepaidat on minulle ihan vähän vieraita. Olen pukeutunut niihin lähinnä lenkeille. Mutta juuri tällaiset siistit ja neutraalit colleget puhuttelevat juuri nyt. Ovathan ne ihan älyttömän mukavia ja monikäyttöisiä. Lapsillehan ostan jatkuvasti collegeja, juuri edellä mainituista syistä.

Shortsit ovat samat, kuin näissä kuvissa. Edelleen kivat ja monikäyttöiset.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Collegepaita ja shortsit - BMH - Big mamas home by Jenni

Rannekorut ovat lasten tekemiä. Ne ovat aika symppiksiä ja käytän niitä välillä ihan oikeasti asusteena. Lapseni käyvät tredien aallonharjalla, kun nyt kaikki tällaiset helmikorut ovat in. 😀 Meillä muutenkin kaikki helmiaskartelut tällä hetkellä aika in. Ja kun ostaa sellaisia helmiä, jotka miellyttävät vähän omaakin silmää, voi lasten askarteluja oikeasti käyttää. <3

Korvakorut ovat lahja poikaystävältäni.

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Kesän kivoin asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Haluan jakaa teille myös kaikenlaisia perusasuja, koska sitähän se arkipukeutuminen yleensä on. Välillä se on niitä ihania kukkamekkoja, joita mulla on. Mutta aika usein se on tätä ihan perus pukeutumista, kuin tässä. Mun asujen vau-efekti tulee yleensä niistä mun rakastamista korvakoruista. Asu voi vastavuoroisesti olla sitten ihan basic ja yksinkertainen. Ja itse uskon, että mun kanavista saadaan enemmän irti, kun jaan ihan niitä kaikenlaisia asuja täällä. Muutenkin kaikki kuvatut asut ovat sellaisia, mitä oikeasti käytän. Mulla on myö muutamia vaatteita, joita käytän, mutta joita en halua kuvata koska ne on ostettu ultrapikamuotiketjulta, enkä halua omalla esimerkilläni mainostaa niitä. Aion kuitenkin käyttää ne ns loppuun, jotta niiden valmistus ei ole ollut täysin turhaan. Nykyään minulla on kaikki ultrapikamuotiketjut täysin pannassa.

Sellaista tänään. Me ollaan tänään lähdössä testaamaan ensimmäistä kertaa lasten kanssa Uimastadionin maauimalaa.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Hellepäivän asu

Kesämekko ja farkkutakki

33 vuotta!

Kesän lapsivapaa osuus alkoi

Kirppishuivi ja kesäinen asu

 

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.