Hae
Big mamas home

Hellepäivän asu

Täällä toivutaan aktiivisesta päivästä. Kävin iltapäivällä uimassa ja vedin illalla päälle vielä pikku päivälenkin. Liikunta, varsinkin uiminen teki todella hyvää. En ui niin paljon, kuin haluaisin ja viimeksi tänään mietin, miten saisin uimisesta itselleni rutiinin. Rakastan sitä ja se tekee minulle todella hyvää, ihan kaikella tapaa. Kaipaisin uimisesta rutiinia elämääni.

Lapset tulevat huomenna kotiin, mikä on aivan ihanaa. Minulla on aivan älytön ikävä heitä. Kaksi viikko on mennyt samaan aikaan hujauksessa ja tuntunut kuitenkin piinallisen pitkältä ajalta. Olen nauttinut omasta ajasta, mutta samaan aikaan olen ikävöinyt lapsia todella kovasti. Ihanaa, kun huomenna koti on taas täynnä ääniä. <3

Kesä asut - Kesämuoti - BMH - Big mamas home by Jenni S. Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Toppi / H&M

Hame / H&M

Laukku / KATRILTA LAINASSA

Kengät / SECONDHAND

Korvakorut / SMILING DESIGN

Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Hellepäivän asu

Nämä kuvat on napsittu silloin, kun hellettä oli se kolmekymmentä astetta ja sen ehkä huomaa. Meikkistä kasvoilla ei ole enää kyllä tietoakaan, kun olen hikoillut sen kaiken pois. Asu on kuitenkin super kiva ja käytin tällaista yhdistelmää useasti noina helteisinä päivinä. Toppi ja hame yhdistelmä oli loistava vaihtoehto, jos ei jaksanut kulkea ihan koko aikaa mekoissa tai shortseissa.

Kesti hetken ennen kuin opin käyttämään tätä kukkahametta, mutta selkeästi se vaati vain oikeat olosuhteet. Toppi on muistaakseni jostain yöpaitasetistä, mutta toimii se näin päiväkäytössäkin oikein hyvin.

Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat Smiling Designin. Mallin nimi on muistaakseni Cleo. En tosin ole ihan varma saako sitä juuri tässä mallissa ja värissä enää. Nämä korvikset ovat ihanat ja käytin niitä enemmän syksyllä. Sopivat ne hyvin myös kesään. Ja kesällä ne eivät jää huivien alle piiloon, vaan ovat näkösällä niin kuin kuuluukin.

Laukku oli tosiaan lainassa Katrilta, kun en ole löytänyt itseleni sopivaa korikassia, vaikka olen sellaisesta haaveillutkin. Ehkä vielä joku päivä. Katri oli löytänyt tämän kassin käytettynä kirpparilta, vanhat hintalaput siinä vielä kiinni.

Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni Hellepäivän asu - BMH - Big mamas home by Jenni

Pakko myöntää, että vähän lämpimämpiä kelejä meinaa olla jo ikävä. Toki sitä kolmenkymmenen asteen hellettä en kaipaa, koska se on yksinkertaisesti liikaa minulle. Mutta toivon, että ilmat tästä vähän lämpenisivät, että saisi vielä jonkin aikaa käyttää mekkoja ja hameita ilman takkia.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Yksin kotona

Tallinnan reissun asut ja mitä pakkasin mukaan

Kesämekko ja farkkutakki

Kesän lapsivapaa osuus alkoi

Valkoinen kauluspaita ja lainalaukku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.