Hae
Big mamas home

Vihdoin sini-valkoinen kauluspaita

Ihanaa sunnuntai-iltaa! Me vietetään täällä puolison kanssa koti-iltaa. Saatiin vauva hetki sitten nukkumaan astetta itkuisemman päivän jälkeen. Meillä oli hieman huonompi yö takana, sillä pieni heräsi suurinpiirtein kymmen kertaa yön aikana. Suurin osa kerroista oli alkupuolella yötä. Aamulla uni olisi minulla maittanut huomattavasti pidempään. Veikkaan huonon yön vaikuttaneen myös jonkin verran pienen päivään.

Oltiin tänään Katrin kanssa kuvaamassa lisää materiaalia keskustassa. Aamulla sää näytti hieman huonolta kuvauksia ajatellen, kun vettä tuli hetken aikaa kaatamalla. Onneksi sää selkiytyi nopeasti ja päästiin kuvaamaan. Loppupäivä oltiinkin sitten kotona kolmistaan.

 

Kauluspaita / H&M

Farkut / H&M

Laukku / Lindex

Kengät / Vans second hand 

Korvakorut / Maanantaimalli second hand 

 

Hankin viimein tänä kesänä vaatekaappiini klassikon, jota olen kovasti himoinnut, mutta joka on sieltä puuttunut. Nimittäin sini-valkoinen, raidallinen kauluspaita. Miellän tämän nimenomaan klassiseksi vaatekappaleeksi värityksensäkin puolesta. Näitä on näkynyt vuosikausia, mitä en ihmettele. Onhan sini-valkoinen pystyraita todella fresh.

Arjessa yhdistelen tätä mieluiten nimenomaan farkkujen kanssa, kuten kuvista näkyy. Tällä kertaa olen valinnut jalkaan tummanharmaat pillifarkut. Mihin se milleniaali pilleistään pääsisi? Väljän paidan kanssa pidän erityisesti juuri ihonmyötäisistä farkuista, jotka tuovat vartalooni muotoja. Farkkujen kaveriksi sopii hyvin valkoiset Vansini. Nämä ovat kirppislöytö jo parin vuoden takaa ja edelleen todella hyvässä kunnossa.

Maanantaimallin korvakorut ovat itseasiassa second hand löytö Katrin korukaapilta. Meillä on niin samanlaiset tyylit, että olen tehnyt muitankin second hand löytöjä Katrilta.

Taidan mennä hyvin pian nukkumaan, sillä viime yö oli todella katkonainen ja se alkaa hiljalleen vaatia veronsa. Instagramin @bmhjenni stoorien kautta voit helposti seurata arkeani. Ja muista tilata uutiskirjeeni! Minulla on jo suunnitelmia sen suhteen, mitä teille sinne kirjoittaisin.

-Jenni

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Sopiiko kesämekko syksyyn?

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rimpsukaulus, puhvihihat ja sitruunoita

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

Hattarainen neuletakki ja mukavin mekko Nansolta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *