Hae
Big mamas home

Arkikuva 5/52

Viikon arkikuvaksi valitsin kuvan, jonka nappasin tällä viikolla aamulenkiltä. Se kuvastaa tätä viikkoa erityisen hyvin. Liitoskipujen vuoksi olen yrittänyt kävellä aiempaa enemmän, sillä liikkuminen on auttanut kipuihin. Tämän kuvan otin matkalla päiväkodista kotiin.

Minä olen hyvin vahvasti sääliikkuja. Eli aurinko ja lämpenevät ilmat houkuttelevat minut liikkeelle paremmin, kuin mikään muu. Satunnaisesti maltan lähteä liikkelle myös huonommalla ilmalla. Mutta olen selkeästi aktiivisimmillani keväällä, kesällä ja syksyllä. Talvella pesiydyn herkästi kotiin ja liikkuminen jää vähän vähemmälle. Uimaan lähden kyllä herkemmin myös talvella.

Minulla oli tapana silloin, kun oli juuri muuttanut tänne, kävellä aamulla kotiin kuopuksen päiväkodilta ja ajattelin nyt elvyttää tämän tavan. Saan siinä hyvän aamulenkin, raitista ilmaa ja liikuntaa. Päivä lähtee käyntiin kivalla tavalla ja saan lenkistä energiaa koko loppu päivään. Kun käyn lenkin jälkeen kuumassa suihkussa, myös liitoskivut kiusaavat vähän vähemmän. Ulkona ja luonnossa liikkuminen on minulle kuitenkin ennen kaikkea tärkeä tapa rentoutua ja maadoittua. Syksyllä tarottulkitsijani kehotti minua menemään nimenomaan metsään silloin, kun ahdistus iskee.

 

Oli aivan ihanaa nähdä auringonnousu samalla matkalla, kun olin vienyt nuorimmaiseni päiväkotiin. Enää matka ei ollut säkkipimeä alusta loppuun, vaan sain nauttia niin auringon noususta, kuin auringosta. Siinä oli todella kevään tuntua. En malta odottaa lähestyvää kesää. Vaikka ihan vähän pelkään viimeisillä raskaana oloa kesähelteillä, kun se on ollut aiemmin marraskuussakin tukalaa hommaa.

-Jenni

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Arkikuva 4/52

Arkikuva 3/52

Arkikuva 2/52

Arkikuva 1/52

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *