Hae
Big mamas home

Henkilökohtaisempaa somea

Blogin ja somen tekeminen, vaikka vain harrastuksena, on jatkuvaa itsensä ja kanavien kehittämistä. Pidän blogia ja Instagramia pääkanavinani ja käytän niihin ehdottomasti eniten aikaa ja ideoita. Blogilla on ollut alusta asti omat Facebook-sivut, mutta ne ovat olleet aina vähän paitsiossa. Lähinnä siksi, että en ole oikein koskaan keksinyt, mitä sivuille päivittäisi blogi- ja Instagram-postausten lisäksi.

Big mamas home by Jenni S. Henkilökohtaisempaa somea

Tänään oli iltavuoro päivä. Nukuttiin melkein kahdeksaan, eli pitkään. Herättiin katsomaan lastenohjelmia ja tehtiin…

Julkaissut Big mamas home Tiistaina 29. syyskuuta 2020

Sitten hetki sitten sain idean. Tästä ideasta on täysin kiittäminen ihanaa Jani Toivolaa, jonka omaan Instagramiin tutuistuin hetki sitten. Jani päivittää ihania päiväkirjamaisia merkintöjä hänen ja tyttärensä arjesta. Janin tekstit ovat ihania, lämpimiä, koskettavia ja samaistuttavia. Ne ovat kuin pieni blogi. Jos ette vielä seuraa häntä, niin menkää ihmeessa seuraamaan.

Tänään oli rankka aamu. Esikoinen ei olisi halunnut lähteä hoitoon, vaan jäädä äidin kanssa kotiin. Meitä kaikkia…

Julkaissut Big mamas home Lauantaina 3. lokakuuta 2020

Ja koska some on parhaimmillaan nimenomaan inspiroitumista toisista, ajattelin että jokin vastaava voisi istua omaan Facebookkiini. Niinpä aloin päivittää hieman päiväkirjamaisessa hengessä kirjoittamaan meidän arjesta lyhyitä päivityksiä blogin Facebook sivuille. Postausten valokuvatkaan eivät ole niin stailattuja, vaan päivällä napattuja selfieitä tai kuvia, jotka kuvastavat sitä meidän ihan tavallista arkea. Olen suurimmassa osassa selfieitä ilman meikkiä ja välillä tavarat on kotona levällään.

Täällä me pidetään lasten kanssa sairastupaa. Tilasin ruuat kaupasta kotiinkuljetuksella ovelle, että voidaan olla ihan…

Julkaissut Big mamas home Tiistaina 6. lokakuuta 2020

Useampi vaikuttaja on viimeaikoina puhunut aitoudesta, kuten Mou Moun ja But I’m human not a sandwich-blogien Iinat. Tottahan on, että on paljon helpompaa tehdä postauksia tietyllä teemalla. Niissä pystyy paljon helpommin määrittelemään sen, kuinka paljon itseään antaa muille. On myös tosi vaikeaa löytää se tasapaino kertoa rehellisiä arjen kuulumisia, ilman että antaa liikaa tietoja itsestään.

Olisi kiva kuulla teiltä lukojoilta, millaisia juttuja te haluatte lukea esimerkiksi minun blogistani? Haluatteko enemmän sitä arkea, vai suunnitellumpaa sisältöä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.