Hae
Big mamas home
Kaupallinen yhteistyö

Pluskoon vaatteita nyt Moody Monday Kampissa

Kaupallinen yhteistyö: Moody Monday

Te tiedätte, että olen ollut kirpputorien ja second hand kauppoje  uskollinen asiakas jo vuosia. Nykyään myös enemmän myyjänä. En ole vielä tänä päivänäkään täysin itsepalvelukirppiksien fani, mutta Moody Mondayn All-Inclusive palvelu on sen sijaan täysin minua varten. Minun tarvitsi ainoastaan siivota omat kaappini ja kuljettaa tavarat paikan päälle ja Moody Monday hoitaa loput. Siis myös vaatteiden höyryttämisen.

Tunnelmallinen Moody Monday oli minulle jo ennen yhteistyötä tuttu yritys. Olen käynyt Vallilan liikkeessä ja olin innoissani kun uusi liike avautui Kampin ostoskeskukseen. Vaikka rakastan Helsingin kivijalkakirpputoreja, niin minusta on hyvä, että niitä tulee koko ajan enemmän myös ostoskeskuksiin. Se alentaa ihmisten kynnystä käydä kirppiksillä. Varsinkin, kun ne ovat yhtä kauniita, kuin Moody Monday.

Käytetyt vaatteet eteenpäin

Vein tosiaan omia vaatteita myyntiin Moody Mondayn Kampin liikkeeseen. Siivosin omaa kaappia aika rankalla kädellä ja laitoin eteenpäin myös paljon sellaista, ihan kivaa, mitä ei vain ole tullut käytettyä tai mikä on unohtunut kaapin perukoille. Nyt ne pääsevät muille käyttöön, eivätkä makaa minun vaatekaapissani unohdettuina. Ekologisin vaate on kuitenkin se aktiivisessa käytössä oleva vaate.

Moody Mondaylla on useampia eri vaihtoehtoja myymiselle. Muun muassa Do it yourself ja All-Inclusive palvelu. Voit tutustua vaihtoehtoihin täältä. All-Inclusive on juuri minunlaiselleni tyypille, joka haluaa päästä helpolla. Vaatteet hinnoitellaan, höyrytetään, laitetaan esille, stailataan ja kuvataan someen minun puolestani. Varsinkin hinnoittelussa luotan mielelläni ammattilaisiin. Minusta tuntuu, että hinnoittelen itse aina ala- tai yläkanttiin, mikä tietysti vaikuttaa vaatteen menekkiin.

Näin alennusmyyntihulabaloon aikaan on hyvä muistaa, että ihan kaikkea ei tarvitse ostaa uutena, kun meillä on maailma täynnä käyttökelpoista tavaraa. Me ollaan tänä vuonna ostettu lapsille myös joululahjoja käytettynä. Joten, nyt jos olet pluskokoinen ja pääkaupunkiseudulta, kannattaa käydä vilkaisemassa mun vaaterekki Kampissa Moody Mondayssa. Myyntijaksoni kestää 25.11. – 9.12.2022 ja rekki on KAI08. Ja olen viemässä rekille vielä täydennystäkin tässä ennen jakson loppumista. Raportoin myyntijakson jälkeen vielä siitä miten meni ja kannattiko myydä vaatteet Moody Mondayn kautta.

Terkuin,

Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Melkein koko asu secondhandina

Secondhand löytö: Papun neulemekko

Lastenvaatteet myyntiin Kidia secondhandiin

Täydellinen neuletakki

Kaupallinen yhteistyö: Moody Monday

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *