Hae
Big mamas home

Millaisia muutoksia olen tehnyt ihonhoitorutiineihini

ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Kirjoitin aiemmin, kuinka ihoni on voinut todella huonosti tänä talvena. Havahduin tilanteeseen, kun kasvoillani oli kuivien länttien lisäksi sellaisia vahamaisia kohtia. Se, että talvi tekee tepposet iholleni, ei ole mikään uusi juttu, mutta tällä kertaa päätin reagoida kunnolla. Siitä sain idean tämän kuukauden teemaankin. 
Olen nyt testaillut vähän tuotteita, uusia rutiineja ja googlannut (paljon). Juuri nyt, kun tunnustelen ihoani, minusta tuntuu, että jonkinlainen balanssi on saavutettu. Kuivat ja ne vahamaiset kohdat ovat kadonneet ja iho tuntuu tasaisen pehmeältä. Peilistä katsoessa näen kuitenkin epäpuhtauksia poskien ja nenän alueella. Ne eivät hetkahdakaan uusista tavoistani, jonka vuoksi google on käynyt kuumana. Toivon, että voin vielä kuun lopussa raportoida positiivisesta edistymisestä tämänkin suhteen. 
ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,

ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Nyt aloitan helmikuun ihonhoitoteeman kertomalla, millaisia muutoksia olen jo tehnyt oman ihoni hyväksi. 
Koska ihminen ei opi mitään kerrasta ja varsinkin uudet rutiinit vaativat pitkän totuttelujakson, olen pyrkinyt etenemään pienin askelin. 
ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Yksi suurimpia ongelmiani on ollut rutiineiden täydellinen puutos. Ihonhoitoni on ollut sellaisella säännöllisen epäsäännöllisellä pohjalla. Koska rutiinit ovat monessa asiassa vain hyvästä, aloin miettiä, miten saisin luotua sellaiset myös ihonhoidolle. Iltaisin pesut, hoidot ja rasvaukset on helppo hoitaa hampaidenpesun yhteydessä. Ja tästä olen yrittänyt pitää kiinni. Vuorotyössä aamut ovat todella erilaisia, joten olen kokenut toistaiseksi haastavammaksi saada pesuja, sekä rasvaamisia osaksi aamujani. Siksi pidän nyt kiinni illan rituaaleista. 
ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Riittävän veden saamista ei voi korostaa tarpeeksi. Minä olen aina ollut huono juomaan vettä ja sen vuoksi minulla on ollut monenlaisia vaivojakin. On siis enemmänkin, kuin aiheellista opetella juomaan enemmän vettä. Lisäksi olen työssä, jossa liikun ja teen koko ajan jotain, joka on vain vahva lisäsyy juoda vettä. 
ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Tuote, jota en ole aiemmin käyttänyt säännöllisesti, jonka olen nyt ottanut käyttöön, on kasvovesi. Luin jostain, että kasvovesi ihonpuhdistuksessa on yhtä tärkeä elementti, kuin hammastahna suunhoidoissa. En pese hampaitani ilman tahnaa, joten ehkä on syytä kokeilla myös kasvovettä. Koska lempi ja luottobrändini on Lumene, lähdin kokeilemaan ensimmäisenä heidän kasvovettään. Ostin Herkkä kasvoveden, enkä ainakaan vielä ole löytänyt siitä mitään moitittavaa. 
ihonhoito, kauneus, rutiinit, kauneudenhoito,
Ehkä isoimpana muutoksena on ollut se, että hankin apuvälineen kasvojen pesuun. Tähän asti olen pessyt kasvoni käsin, mutta kuultuani niin monelta taholta ettei se riitä, ostin silikonisen kasvojen pesuun tarkoitetun harjan. Se on antanut hyvää potkua pesuihin. Olen aina ollut kuorinnan puolesta puhuja ja harjan ansiosta saan kuorittua ihon päivittäisten rutiineiden yhteydessä. 
Kuten sanoin, nämä ovat vasta ensimmäisiä muutoksia, jotka aion saada osaksi jokapäiväistä ihonhoitoani. Nyt yritän etsiä jonkin tehoratkaisun näihin poskillani piileviin epäpuhtauksiin. 

Onko teillä jotain juttuja omissa rutiineissanne, joissa haluaisitte petrata?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.