Hae
Big mamas home

Pääsiäinen on nurkan takana – 4 vinkkiä herkutteluun, koristeluun ja askarteluun

Viikonloppuna vietetään pääsiäistä. Me lähdetään lasten kanssa pariksi päiväksi mummilaan hoivattavaksi. Puoliso on töissä. On muuten ihan virkistävää, että tällä kertaa minä en ole se osapuoli, joka on pääsiäisen töissä. Pääsiäinen on aivan ihana juhla. Vähän kuin joulu, mutta huomattavasti vähemmillä paineilla ja stressillä. Neljä päivää kiireetöntä yhdessä oloa perheen kanssa. Tänä vuonna saadaan viettää taas pääsiäistä koko meidän porukalla. Mikä on ihan mahtavaa.

Tulen kirjoittamaan teille tänne vielä meidän pääsiäisen koristeista ja ruuista ja jakamaan muutamat ihanat reseptit. Mutta nyt halusin koota teille muutaman vinkin vanhoista teksteistäni, joita voitte hyödyntää. Nämä kaikki ehtii vielä toteuttaa.

1. Mehevä kesäkurpitsakakku

Tätä me tehtiin viime vuonna ja tämä oli ihanaa! Loistava vaihtoehto porkkanakakulle, jossa ei siinäkään ole mitään vikaa. Kesäkurpitsa tekee kakusta ihan super mehevän. Tämä kakku vakuutti, jopa puolisoni joka ei uskonut, että kesäkurpitsasta saisi tehtyä oikeasti hyvää kakkua.

2. Minimaliset ja kauniit pääsiäiskoristeet

Esittelin meidän viime vuoden pääsiäiskoristeet. Minulta meni pitkään löytää sellaisia itseäni miellyttäviä koristeita. Keltainen ei kuulu omiin lempiväreihini ja nautin muutenkin neutraalista värimaailmasta. Kukat on tietysti asia erikseen. Eli tästä postauksesta vinkkejä, jos kaipaat hieman minimalistisempaa pääsiäiskoristelua.

3. Pupuviiri

Pari vuotta sitten askartelin lastenhuoneeseen pääsiäisen aikoihin tällaisen söpön pupuviirin. Tämä on muuten koristanut heidän huonettaan siitä lähtien. Tämä oli tosi helppo tehdä ja tämän voi tehdä ihan vain pääsiäiskoristeeksikin.

4. Pääsiäispussit lapsille

Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun kokosin lapsille pienet pääsiäispussit täynnä välipaloja, pientä tekemistä ja vähän suklaata. Näin vastaavan idean ensimmäistä kertaa Homevialauran blogissa ja minusta tämä on ihana tapa ilahduttaa lapsia pääsiäisenä. Kaiken herkun ei tarvitse olla suklaata. Omat lapseni pitävät valtavasti myös välipalasmoothieista ja patukoista. Viimeksi pussissa oli myös vesivärit, tällä kertaa jotain muuta. Jaan teille myös tämän vuoden pussien sisällön.

 

Toivottavasti saitte tästä jo vähän insipiraatiota tuleviin pyhiin. Lisää on vielä luvassa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *