Hae
Big mamas home

Sovitin Nanson vaatteita

Viime viikolla Triplaan aukesi Helsingin suurin Nanson myymälä. Kävin tutustumassa myymälään etukäteen PR-tilaisuudessa. Samalla sovitin joitain uutuuksia ja kuvasin ne teille. Pari sanaa ensin Nanson uudesta myymälästä.

Nanso Tripla

Nanso avasi uuden, suuren myymälän Pasilan Triplan kolmanteen kerrokseen. Liike on tällä hetkellä Helsingin suurin. Sieltä löytyy niin tämän hetkiset uutuudet, kuin myös Uusi Elämä mallisto. Tämä mallisto koostuu hyväkuntoisista, korjatuista vaatteista, jotka ovat palautuneet Nansolle jonkin pienen virheen vuoksi. Tähän mallistoon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Nansolta löytyy vaatteita aina 3XL:ään ja 48:saan asti. Ja mikä parasta, kaikki koot löytyy myymälöistä niin, että niitä pääsee oikeasti sovittamaan. Jokainen marginaalikokoja käyttävä tietää, miten vaikeaa vaatteiden ostaminen on ilman sovittamista. Lisäksi Nansolla on paljon väljiä kokoja. Minä sovitin vaatteita XL, XXL ja 48 koossa ja kaikista löytyi sopivia vaatteita. Joten jos läheltäsi löytyy Nanson myymälä, mene ehdottomasti sovittamaan.

Lehti kangasmekko

Tämä mekko oli rakkautta ensisilmäyksellä. Se on pituudeltaan ja malliltaan juuri sellainen, millaisia mekkoja käytän kaikkein eniten. Sain valita PR-tilaisuudessa itselleni muutaman tuotteen ja tämä oli yksi valinnoistani. Minulla on tässä isoin koko eli 48, joka sopi minulle täydellisesti. Käytän yleensä kokoa 52, joten tämä yllätti minut todella positiivisesti. Tämä oli hyvä muistutus siitä, että vaatteita kannattaa ehdottomasti sovittaa. Vaatteen merkitty koko ei välttämättä kerro mitään.

Nummi neulepusero

Tämä harmaa Nummi neulepusero on niin kaunis ja pehmeä. Tämä jäi ehkä vähän kaivelemaan mieltäni, sillä tämä neule jäi tällä erää myymälään. Nanson neuleet ovat kaikki todella laadukkaita. Tässäkin on 35 % villaa ja 21 % alpakkaa, joten tämä todella lämmittää. Malli on myös kauniin simppeli ja klassinen. Sovitin kokoa XL.

Villis neuletakki

Toinen mietityttämään jäänyt vaate on tämä kaunis Villis neuletakki. Rakastan neuleita ja neuletakkeja ja tämä on aivan ihana. Tämä on puuvillan ja merinovillan sekoitusta ja tuntui super pehmeältä. Minulla on tässä koko XL, joka tuntui kaikin puolin sopivalta.

Luella neulepusero

Tämä vaaleanpunainen Luella neulepusero on ihan super söpö! Väri on suorastaan herkullinen. Malli on niin ikään klassinen ja ajaton. Mietin tämän sopivan todella hyvin esimerkiksi monien kukkamekkojeni kaveriksi. Sovitin tästäkin kokoa XL. Neule on 42 % villaa ja 16 % mohairia. Todella miellyttävä päällä. Jos vaaleanpunainen on sinun värisi, suosittelen testaamaan tätä neuletta.

Muoto lyhyt mekko

Tätä mekkoa olin ehtinyt silmäillä jo varmaan kuukauden päivät Nanson sivuilla. Tässä kiehtoi erityisesti hihojen muoto ja mekon malli. Oli todella kiva päästä testaamaan tätä. Materiaali on paksua laadukasta collegea, joka on 100 % puuvillaa. Tästä minulla on päällä koko XXL ja tämä on yksi tuotteista, jonka sain tilaisuudesta PR-lahjana itselleni. Super kiva ja sopii arkikäyttöön täydellisesti. Tulen käyttämään tätä legginssien kaverina ja ihan tällaisena mekkonakin.

Mikä näistä oli sinun suosikkisi? Tykkäätkö tällaisesta sovitus sisällöstä?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

TILAA UUTISKIRJE!

LUE MYÖS

Musta trikoohame ja pitsitoppi

Vaalea asu ja ristiäisten jälkeiset tunnelmat

4 tämän hetken kysytyintä kysymystä Instagramissa

Hattarainen neuletakki kaupungilla ja vähän ristiäisistä

Rennosti kauluspaidassa ja farkuissa

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Nämä asupostaukset ovat kyllä kivoja 🙂 asia mikä minua hieman häiritsee on, että kerrot joistain noista villapaidoista selvästi vain villan osuuden, loput on muovia

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      Siis kyllä, vajaa puolet villapuseroista on synteettisiä kuituja, joita on neuleissa tuomassa niihin toivottuja ominaisuuksia, kuten elastisuutta tai kimmoisuutta. Nyt kun olen perehtynyt muotiin yhä enemmän vuosien aikana, niin olen oppinut, että kun neuleessa on yli 50 % luonnollisia materiaaleja se on jo hyvä. Tästä syystä olen maininnut neuleiden villan määrän, jotta siitä näkee, että puseroissa on yli puolet luonnonmateriaaleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *