Hae
Big mamas home

Neutraalin värisiä vauvantarvikkeita

*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnollisesti vauvantarvikkeet kiinnostavat tällä hetkellä ja sen lisäksi oma makuni on melko valikoiva. Toivon itse löytäväni simppeleitä, kauniita ja rauhallisen värisiä vauvantarvikkeita. Mobileen ja lelukaareen olisi kuitenkin kiva saada kontrasteja, koska ne näkyvät vauvalle parhaiten. Mutta olisi kiva, jos ne kuitenkin sopisivat meidän sisustukseen. Minä kun häirinnyn huomattavasti herkemmin näistä, kuin esimerkiksi puolisoni. Tätä sisustukseen sopivuutta toivon jo senkin vuoksi, että vauva tarvitsee yhtä ja toista ensimmäisten elinvuosiensa aikana. Lisäksi suurin osa tästä täytyy olla koko ajan näkösällä ja käden ulottuvilla. Joten, tällaiselle herkästi häiriintyvälle ihmiselle, olisi todella kiva, jos sitteri ja lelukaari eivät hyppisi koko ajan silmille väriensä puolesta.

 

Fun fackt; Olen joutunut tässä myös selittämään sitä, että tarkoitan neutraaleilla väreillä juurikin neutraaleja värejä kuten valkoista, beigeä, harmaat, mustaa, enkä sukupuolineutraaleja. Kun eikö me voida jo lopettaa puhuminen tyttöjen- ja poikien väreistä, sekä sukupuolineutraaleista väreistä. Väreillä ei ole genitaaleja. On vain värejä. On vain puhtaita, kirkkaita, murrettuja, tummia, sekä neutraaleja värejä.

 

Neutraalin värisiä vauvantarvikkeita

 

 

1. Moweo sivuvaunusänky* / 2. Jollein musiikkimobile Polar* / 3. Sophie Giraffe purulelu* / 4. Kapalopussi

/ 5. Done by Deer liinat* / 6. Done by Deer leikkimatto* / 7. Cybex Lemo 4 – in – 1 syöttötuoli*

 

Tässä muutamia tuotteita, joita minä ja me yhdessä, olemme silmäilleet. Tällä kertaa haluan ehdottomasti sivuvaunusängyn helpottamaan öitä vauvan kanssa. Meillä on sen verran kapea sänky (minun sinkkusänkyni), että tämä sivuvaunu tuo siihen vauvan verran lisätilaa. Ollaan myös varauduttu siihen, että puoliso saattaa jonkun joutua nukkumaan myös sohvalla. Aika näyttää. Tämän lisäksi ehdottomia juttuja on tuo kapalopussi ja Sohvi-kiraffi, kuten kyseistä lelua meillä kutsutaan. Kaikki muu on oikeastaan vielä auki. Listaa tarvittavista jutuista ollaan kyllä tehty, mutta sen kummempia ei olla päätetty.

Vauvan sänky tulee olemaan todennäköisesti juuri tuo kaunis Moweon malli. Pidän siitä ihan valtavasti. Sitä saa myös säädettyä ja liikuteltua tosi helposti, joten todennäköisesti päädytään tähän.

Esittelen hankintoja sitten, sitä mukaan kun niitä tehdään myös täällä blogin puolella. Joten jos tämä kiinnostaa, kannattaa pysyä kuulolla.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Mitä vauvalle pitää hankkia?

Uskomatonta, että meille tulee vauva

Meille tulee vauva!

Puoli vuotta yhdessä – Miten meillä menee

Minulla on vauvakuume

2 kommenttia

  1. irkku kirjoitti:

    Jenni. Ette sitten ota äitiysavustuspakkausta. Siinähän on myös laadukkaita vaatteita ja varustusta vauvalle.
    Kauniita asioita olet pohtinut. Vauva tulee kyllä kalliiksi, mutta jos on varaa hankkia kaikki lähes uutena, niin mikä ettei.
    Hyvää raskausajan jatkoa sinulle! Seuraan blogiasi mielelläni, vaikka olenkin jo kolmen eri-ikäisen lapsen mummi.

    • Jenni - BMH kirjoitti:

      En ole missään vaiheessa sanonut ettei otettaisi äitiyspakkausta. En tiedä mistä tämä on tullut mieleesi. Äitiyspakkaus on ihan huippu juttu ja todellakin hyödynnetään tämä upea mahdollisuus, joka on meillä täällä Suomessa.

      Ja edellisessä postauksessa juuri kirjoitin, miten olen onnistunut löytämään jo jotain käytettynä. Meille käytettynä etsiminen ei ole mikään välttämättömyys, mutta suositaan todella mielellään kirppareita, mikäli oikean tyylisiä juttuja löytyy. Jotain täytyy kuitenkin ostaa joka tapauksessa uutena, mutta niitäkin mietitään budjetin mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *