Hae
Big mamas home

Ilta Strindbergillä

Blogiloman aikana kävin ystäväni Heidin kanssa dinnerillä Helsingin keskustassa. Veimme siis Arkiruokakerhon Itä-Helsingin jaoston ihmisten ilmoille. Arkiruokakerho on siis Noorien kehittämä konsepti, jossa yksinkertaisuudessaan kerhon jäsenet tekevät vuoroviikoin ruokaa ja muut tulevat lapsineen syömään. Kannattaa kuunnella Noorien podia, sillä konsepti on loistava, samoin kuin koko Perjantain parhaat. 
Me olemme harrastaneet arki illan dinnereitä lasten kanssa myös pari kertaa ja nimesimme oman pienen porukkamme Itä-Helsingin jaostoksi. 

Tällä kertaa tapasimme tosiaan keskustassa ja ilman lapsia. Alkuperäinen suunnitelma oli testata eräs kehuttu sushipaikka, mutta se mokoma oli kesälomalla. Niin päädyimme lennosta vaihtamaan remontoituun Stindbergiin. Heidi on käynyt ravintolassa jo ennen remonttia, mutta minulle tämä oli ensimmäinen kerta ikinä. 

Paikka oli ihan mielettömän kaunis. Remontoijat ja suunnittelijat ovat tehneet aivan loistotyötä. Matkasin tunnelman myötä toiselle puolelle Eurooppaa. Vietin monta minuuttia katsellen ihastuneena ympärilleni. Minä pidin myös tilaamastani lohisalaatista, mutta juomapuoli oli pettymys. Talon viini ei puhutellut, eikä niinkään myös ylihintainen jäätee, joka tuli suoraan pullosta. Ymmärrän täysin, että ei voi tarjota enempää, kuin mihin resurssit riittävät. Mutta se pitäisi huomioida myös hinnoissa. Minusta juomien hinta/laatu-suhde ei tällä kertaa toiminut. 

Kuva: Heidi | Editointi: Minä

Oli kuitenkin todella mukavaa istua alas ystävän kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Olemme Heidin kanssa nähneet yleensä vain lasten kanssa, joten oli kivaa nähdä myös niin ettei tarvinnut vahtia kenenkään syömisiä tai käyttäytymistä. Saatiin olla vain aikuisten kesken. 
Jälkiruoka me käytiin hakemassa Magnum Helsingistä. Todettiin etteivät meidän jäätelöt olleet ihan pinterest perfect, mutta maistuivat ne silti hyvältä. Ilta oli sellainen todella kaivattu, pieni tuuletus ja se tuli todella tarpeeseen. 
Se sushiravintola me mennään kuitenkin ehdottomasti vielä testaamaan ja raportoin siitä varmasti täällä.

4 kommenttia

 1. Helmi kirjoitti:

  Kuulostaapa kivalta! Itse olen ollut Strinbergillä kauan sitten mummini kanssa oli tapana käydä joskus. Pitää ehdottomasti mennä kokeilemaan uudistunutta versiota. Todella tunnelmallinen paikka!

 2. ida ihana kirjoitti:

  Kiitos vinkistä, kuulostaapa hauskalta idealta!:) Perjantain parhaat podcastin olen löytänyt juuri, mutta vielä en tätä jaksoa olekaan ehinyt sitten kuunnella 😉 Mekin oltiin muuten viime viikolla tuolla Magnumin jäätelö-baarissa, oli se vaan niin kivaa ja makeaa!<3
  Mukavia kesäpäiviä toivottelee
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

 3. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Uusi ilme oli kyllä todella ihana. ?

 4. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Perjantain parhaat on ihan paras oodi. ❤ Odotan kovasti sen paluuta kesätauolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.