Hae
Big mamas home

Tänä perjantaina

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään on ollut niin kiva perjantai, että päätin kirjoittaa tällaisen.

 

Heräsin…

Rauhassa puolisoni kainalosta, hänen herättelemänään. Rakastan näitä rauhallisia aamuja, kun voidaan herätä yhdessä rauhassa. Monesti hän tunnustelee aamuisin vauvan liikkeitä, kun mini aloittaa aamumöyrinnät vatsassa.

Aamulla…

Tein töitä hetken aikaa sängystä käsin. Jostain syystä sänky on minulle se kaikkein tuotteliain työpiste. Vaikka ei todellakaan se kaikkein ergonomisin. Siitä huolimatta keitin tänään itselleni kahvia ja istuin rauhassa pari tuntia koneen äärellä. Sain tehtyä blogipostauksen, somejaot ja hoidettua myös sähköposteja. Olin todella tyytyväinen kaikkeen aikaansaamaani. Iltapäivällä halusin kuvata.

 

Puolisoni…

Halusi viedä minut lounaalle. Olin taas luetellut mitä kaikkea minun teki raskaushimoissani mieli ja hän lupasi viedä minut lounaalle. Ei olla hetkeen ehditty käymään yhdessä lounaalla. Me kumpikin nautitaan hyvästä ruuasta ja panostetaan mielellään siihen. Se tarkoittaa sitä, että käydään silloin tällöin yhdessä syömässä ulkona ja tehdään kotona hyvää ruokaa. On aivan ihanaa, kun puoliso haluaa jakaa samoja asioita.

Syötiin…

Lie Mi-ravintolassa Shanghai tacoja ja dumblingsseja. Tilattiin tacot sekä kanalla, että halloumilla ja kummatkin olivat aivan super herkullisia. Oli kiva kokeilla näitä kuuluisia Shanghai tacoja alkuperäisessä ravintolassa, vaikka tykättiin myös meidän versioista.

 

Iloitsin…

Mona Visurin puolesta. Hän julkaisi Menesty lempeästi 10 päivän Tehostartin*. Itselle tämä Menesty lempeästi mentorointiohjelma on ollut todella käänteen tekevä steppi tässä omassa tekemisessäni. Minusta tuntuu hyvältä, että Mona suunnitteli tällaisen miniversion, joka tulee vähän paremmin kaikkien saataville. Ihailen Monaa ja hänen rakentamaansa uraa. Lisäksi hänen ammattitaitonsa on ihan huikeaa. Tämä fiilis hänestä on vain vahvistunut viimeisten kuuden viikon aikana. Ja on huikeaa, että hän haluaa jakaa tätä omaa tietoaan ja osaamistaan myös muille.

Sain…

Puolisoltani lahjaksi söpöt korvakorut kevääksi. Poikettiin lounasreissulla Mujin local marketissa, jossa oli AnniKo omien korujensa kanssa. Sain valita yhdet korvikset itselleni ja päädyin söpöihin, pieniin kukkakorviksiin.

 

Kuvasin…

Puolison lähdettyä iltapäivästä töihin, minä ryhdyin kuvaamaan muutamia juttuja blogia ja somea varten. Otin samalla itsestäni muutamat masukuvat. Minulle on ollut todella kova pala esitellä paljasta raskausvatsaani yhtään kenellekään, koska minullakin on kehooni liittyviä epävarmuuksia. Ylitin itseni poseeraamalla omalle kameralleni vatsa esillä ja sillä, että julkaisin heti yhden kuvan Instagramissa. Tämä oli minulle todella iso juttu. Vaatteet päällä on huomattavasti helpompaa fiilistellä kasvavaa vatsaa, mutta tämä vaati hieman rohkeutta.

Tein lenkin…

Kävelin iltapäivästä lenkin meren rannalla. Tuuli oli pirullisen kylmä, mutta lenkki itsessään teki hyvää. Kerran piti istahtaa välissä alas, koska kävely otti lantiossa, mutta muuten sen kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Ehkä houkuttelen puolisoni huomenna mukaani. Matkalla näkyvät kukat ilahduttivat ihan erityisesti. Kevät tulee kohisten, vaikka tuuli on edelleen kylmä.

Vietän…

Illan rauhassa kotona, kun puolisoni on iltavuorossa töissä. Eli hän tulee kotiin joskus yöllä, kun olen jo nukkumassa. Nautin suunnattomasti illoista yksin, vaikka samaan aikaan nautin myös meidän yhteisestä ajasta. Saan olla rauhassa ja tehdä omia juttujani. Yleensä kirjoitan ja katson jotain rikossarjaa.

 

Sellainen perjantai. Mitä muuten tykkäsit tästä postauksesta? Olen tehnyt vastaavanlaisia ennenkin. Pitäisikö tehdä näitä useammin?

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Viikonlopun kuulumiset

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä

Maaliskuun kootut

Viime viikonloppu kuvina

Arki eristyksen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *