Hae
Big mamas home

Maaliskuun suosikit

Maaliskuu on lopuillaan ja olisi aika kirjoittaa kuukauden suosikeista. Kuukauden paras, blogia koskeva päätös oli ehdottomasti himmata vähän ja määritellä postauksille omat julkaisupäivät. Voin kertoa stressitasojeni laskeneen olemattomiin, kun joka ilta ei tarvitse näpytellä hikikarpalot otsalla uutta postausta eetteriin. Tämä päätös oli tarpeellinen, jotta osaisin olla itselleni armollisempi. Kahden lapsen äitinä ja vuorotöissä ei taivu aivan kaikkeen. 
perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,
Toinen, elämää ja arkea helpottava juttu on tuorepuuro. Olen löytänyt tähän kelkkaan niin jälkiheränneenä ettei ole tosikaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kuskaan tuorepuuroa yleensä töihin, koska ainekset on helppoa kasata purkkiin, sekoittaa ja laittaa tekeytymään hetkeksi. Käytän tuorepuurooni Myllärin Tuorepuuro mixiä, Arlan Luonto + jugurttia ja mantelimaitoa. Sen lisäksi pilkon joukkoon banaania ja/tai lisään kaveriksi tuoreita vadelmia. Näillä saa hyvän tankkauksen tulevaan työvuoroon. 
perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,

perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,

perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,
Minusta on tullut ihan huomaamattani jonkinlainen ruokakirjojen fani. Tuntuu, että odotan koko ajan jotain uutta ruokakirjaa ilmestyväksi. Nyt viimeisimpänä on julkaistu kaksi loistavaa kirjaa nimenomaan lapsiperheille. Kirjat ovat Samasta padasta 2 – Puolessa tunnissa ja Perheen ruokavuosi, joka on Naperosta nautiskelijaksi tekijöiden kakkoskirja. Helppojen ja ravitsevien reseptien lisäksi kirjat sisältävät loistavia vinkkejä lasten kanssa syömiseen ja ruokaan tutustuttamiseen. Kumpikin on myös visuaalisesti todella kaunista katseltavaa. 
Kirjat on saatu arvostelukappaleina. 
perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,

perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,
Viimeisimpänä olen löytänyt uudestaan musiikin, niin hassulta, kuin se kuulostaakin. Olen reilu vuoden kuunnellut niin ahkerasti podcasteja, että puhelimen Spotify-sovellus on unohtunut ihan täysin. Nyt olen kuunnellut pitkästä aikaa musiikkia ja saanut siitä hurjasti energiaa. Suosikkibiisini on tällä hetkellä Hailee Steinfeldin Capital Letters. 
perheen ruokavuosi, samasta padasta 2, puolessa tunnissa, tuorepuuro,
Muita kuukauden suosikki juttuja on olleet Tuplakääk-podcast, jonka pariin Nonsensen tytöt houkuttelivat minut. Sen lisäksi Antti Holman Auta Antti-podcastista on alkanut uusi kausi. Itkin onnesta, kun huomasin kauden ensimmäisen jakson ilmestyneen. Kuten olen kertonut, rakastan sitä miten Antti haastaa omia näkemyksiäni, sekä ajatusmaailmaani. Sen lisäksi liputan kesäkurpitsa pastaa, meidän uutta imuria (kuukaisi ilman imuria, never again) ja nypynpoistajaa, jolla olen laittanut neuleeni kuntoon. 
Lopulta tämä maaliskuu on ollut kaikin puolin todella hyvä. Tämä viimeinen viikonloppu menee minulla töissä ja kun viimeksi vilkaisin työvuorolistoja, niin haipakkaa tulee pitämään. Jos minua ei somessa näy, olen hukkunut töihin. Hyvää maaliskuun viimeistä viikonloppua.

2 kommenttia

  1. Karita Pekkalainen kirjoitti:

    Alkoi heti tehdä mieli vadelmia kun katsoin postaustasi. Sulla on muutenkin ihana värimaailma sun blogissa. ♥

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Kiitos. <3 Ihana kuulla, että pidät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.