Hae
Big mamas home

Nahkatakkikelit

Hellurei. Mitä kuuluu? Täällä tankataan kahvia huonosti nukutun yön jäljiltä. Tuntuu, että kestän koko ajan vähän huonommin näitä huonosti nukuttuja öitä. Onneksi meillä nukutaan 99 % ajasta hyvin ja voimavarat riittävät. Lapset ovat onneksi tervehtyneet ja pääsevät taas varhaiskasvatuksen ja koulun huomaan.

Nyt puhutaan kuitenkin nahkatakkikeleistä. Ah, yksi vuoden parhaista ajoista!

Nahkatakkikelit - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Nahkatakki / Zalando

Neule / Secondhand (Zadaa)

Farkut / H&M

Kengät / Vans (secondhand)

Korvakorut / Design by Henni (uniikit)

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

(Keino) Nahkatakki

Hankin tämän keinonahkatakin kesällä vanhan, pilalle kuluneen tilalle. Etsin pitkään itselleni sopivan kokoista, kivaa mallia. Halusin tällä kertaa nimenomaan biker-mallisen takin, mutta en oversizena. (Oletteko muutoin huomanneet, että nykyään kaikki tuntuu olevan oversizea?) Lopulta löysin sopivan takin Zalandolta. Mutta ostin sen kesähelteiden aikaan, joten olen päässyt käyttämään sitä kunnolla vasta nyt. Ja nyt sitä on sitten oikeasti käytetty ja se on ollut ihan suosikkitakkini.

Plusmuoti - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

Neule on aiemmin esittelemäni kirppislöytl Zadaalta. Se sopii todella hyvin väripilkuksi tähän mustaan asuun. Minä en pukisi tämän neuleen kanssa sinisiä farkkuja. Silloin sinistä oli minun mieleeni vähän liikaa, mutta nämä ovat makuasioita. Musta on itselleni sellainen turvaväri.

Tämän tyyppisiä asukokonaisuuksia käytän paljon. Neuleet yhdistettynä erilaisiin housuihin ja nahkatakkiin, tulevat olemaan loppuvuoden uniformuni. Tiedän sen jo entuudestaan.

Nahkatakkikelit - BMH - Big mamas home by Jenni Nahkatakkikelit - BMH - Big mamas home by Jenni

Korvakorut ovat uuniikkikappaleet ja niiden tekijä löytyy Instagramista nimimerkillä @designbyhenni. Henni on erikoistunut nimenomaan uuniikkeihin koruihin ja häneltä voi ostaa vain yksittäiskappaleita. Henni tekee myös tilaustöitä. Suosittelen lämpimästi. Itse olen ainakin saanut vain kehuja, silloin, kun minulla on ollut hänen tekemänsä korvakorut korvissa.

Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni Nahkatakkikelit - BMH - Big mamas home by Jenni

Täällä ruvetaan pikkuhiljaa riehakkaita lapsia nukkumaan. Kumppani lupasi ottaa koppia tänään iltatoimista ja antaa minulle pienen, rauhallisen hetken. Sen jälkeen aletaan hänen kanssaan katsomaan rästissä olevaa House of Dragonia.

-Jenni

 

KUVAT: Katri Konderla / EDITOINTI: Minä

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

Pyjamalook eli satiinihousut ja pitsitoppi

Kesämekko stailattuna syksyyn

Pitsitoppi, revityt farkut ja ritarihuone

Satiinihame ja neule

Syksyn kivoin asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *