Hae
Big mamas home

17. luukku: Ihanimmat jouluelokuvat

Joulu lähestyy, samoin rauhalliset joulupäivät, jolloin ehtii mahdollisesti katsoa elokuvan, jos toisenkin. Minä olen jouluelokuvien iso fani. Tämän genren leffoille sallin täysin niiden ennaltarvattavuuden ja kliseisyyden. Elokuvia harrastava puolisoni pyörittelee silmiään jouluelokuvien ennalta arvattavuudelle. Mutta siinähän pyörittelee. Siitä huolimatta hän on suostunut katsomaan niitä kanssani marraskuusta asti.

Tässä on listattuna elokuvia koko perheelle. Jokaiselle löytyy varmasti joku mieluinen elokuva.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Ensimmäiseksi meidä Marvel-fanien oma jouluelokuva. Marvel julkaisi tänä vuonna The Guardians of the Galaxy Holiday Specialin, joka on vajaan tunnin mittainen jouluelokuva. Se on toteutettu kyseiselle ryhmälle ominaiseen hauskan, kaoottiseen tyyliin. Samalla se onnistuu kuitenkin olemaan myös äärimmäisen liikuttava. Tämä löytyy toki Disney + palvelusta.

 

Jouluprinssi 1, 2 ja 3

Nämä ovat suosikkejani. Todella kliseisiä, mutta ihania. Ja joulumaisemat näissä elokuvissa ovat vailla vertaa. Kaikki kolme elokuvaa löytyvät Netflixistä. Ensimmäisessä elokuvassa toimittaja Amber matkustaa pieneen Euroopan maahan tekemään artikkelia heidän kuninkaallisistaan ja voitte arvata miten siinä lopulta käy. Puolisoni sanoi, että nämä ovat katsottavia elokuvia.

the Grinch (molemmat)

Lapseni ovat viimein siinä iässä, että he alkavat ymmärtää Grinchin päälle. Olemme katsoneet nämä molemmat tänä vuonna. Elisa Viihde/Viaplaylta löytyy vanhempi elokuva myös suomeksi dubattuna, mikä helpottaa tämän ikäisten lasten ymmärtämistä. Erityisesti kuopus ihastui vanhempaan elokuvaan, vaikka aika ajoin Grinch tuntuikin hieman jännittävältä. Mutta hän oivalsi hienosti, että ehkä Grinch oli vain tosi yksinäinen. Uudempi piirretty upposi molempiin, kuin veitsi voihin hauskuudellaan ja kepeydellään.

 

Klaus

Aivan ihana, Netflixin oma piirretty, joka kertoo joulupukin tarinan. Tämä on itseasiassa sellainen elokuva, joka sopii meidän uusperheen jokaisen jouluelokuvamakuun. Lapset kutsuvat tätä elokuvaa muuten myös nimellä ”Kirjeet”, joka on heidän oma nimensä elokuvalle. Mikä sekin kuvastaa elokuvaa aika hyvin.

Single All The Way

Tämä elokuva sulatti sydämeni täysin viime jouluna ja teki sen itseasiassa uudestaan tänä vuonna. Elokuva on ensimmäinen Netflixin elokuva, jossa pääparina on miespari. Juoni ei ole yllättävä, mutta elokuva sisältää ihania kohtauksia ja totta kai päähenkilön parisuhde-elämään sekaantuvan perheen.

 

Last Christmas

Suhteellisen tuore jouluelokuva, jonka aikana kyyneleiltä ei voi välttyä. Tottuna työskentelevä Kate elää melko kaoottista elämää, kunnes tapaa Tomin. Loppu ei kuitenkaan ole niin ennalta arvattava, kuin voisi kuvitella. Kaikille herkkiksille suosittelen nenäliinoja käden ulottuville.

Love Hard

Tämä elokuva kolahti viime vuonna. Elokuvassa pääosassa on Tinderin kaltainen deittisovellus ja epäonnistuneisiin treffeihin kyllästynyt toimittaja, joka päättää matkustaa toiselle puolelle maata erään miehen perässä. Soppa on jo tässä vaiheessa valmis. Täydellinen jouluelokuva, jossa on täydellinen loppu.

 

Meillä on vielä katsomatta The Noel Diary ja Unohtumaton joulu Netflixistä. Me todellakin katsomme ne vielä tämän vuoden puolella. Tämä tiedoksi myös puolisolleni, joka lukee kaikki blogipostaukseni. Marvel-maraton ei jatku ennen kuin nuo on katsottu.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals / @plustyylit

LUE MYÖS

16. luukku: Miten saada joulusta mahdollisimman paljon irti, ilman stressiä

15. luukku: Lasten joulusanat

14. luukku: Paljettimekko pikkujoulukelpoiseksi

13. luukku: Meidän joulukoti

12. luukku: Ihanimmat kotimaiset korvakorut joulukauteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *