Hae
Big mamas home

Viikon parhaat 38/20

Kulunut viikko on ollut ihana ja toiminnantäyteinen. Minusta tuntuu, että elämä alkaa oikeasti näyttämään sellaiselta, kuin haluan. Se tekee minut onnelliseksi.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 38/20

Viikon paras retkikohde

Ollaan touhuttu minien kanssa vaikka mitä tällä viikolla, mutta yksi oli tyttöjen mielestä yli muiden. Ja toki minunkin. Me kävimme viimein tutustumassa Rohkeus, rakkaus, vapaus, Muumit 75-näyttelyyn. Se oli aivan ihana. Lapset oli huomioitu aivan ihanasti. Lapset pääsivät “polttamaan” kieltotauluja, keinumaan liaaneilla. Tyttöjä ei meinannut saada museosta pois. Se oli todellinen elämys. Aikuisille oli tarjolla kaikenlaista tietoa muumeista, kuten siitä keihin jotkut hahmot perustuivat.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 38/20

Viikon paras ostos

Ostin itselleni kotihousuiksi Kay/Dayn ihanat, mustat neule joggerssit. Ne ovat maailman mukavimmat, vaikka lämpimällä ilmalla vielä vähän kuumat. Mutta luulen, että ilmojen viilentyessä muutan asumaan kyseisiin housuihin. Kay/Daysta on kyllä tullut ihan lempi mallistoni. Minulal on jo useampi vaatteita kyseisestä mallistosta.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 38/20

Viikon paras hedelmä

Keltainen kiivi on ihan älyttömän hyvää. Sen maku on aavistuksen pehmeämpi, kuin talvallisen. Syön sitä tällä hetkellä sellaisenaan ja puurossa. Se on todella hyvää. Kokeilkaa.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 38/20

Viikon paras kirja

Olen kuunnellut tällä viikolla Antti Holman kirjaa Kaikki elämästä(ni). Ja tämän kirjan elämykseen kuuluu se, että se kuunnellaan äänikirjana. Koska Antti Holma lukee itse kirjansa ääneen. Se on ihan parasta. Kirja on nerokas ja sitä kuuntelee mielellään. Kuten kaikki Antin jutut, myös tämä pistää ajattelemaan asioita uudesta näkökulmasta. Pikaisella selvityksellä, tämä löytyy BookBeatin lisäksi ainakin Nextstorysta.

Big mamas home by Jenni S. Viikon parhaat 38/20

Viikon paras ihohoitotuote

Tämä on ehdottomasti Lumenen Tyyni tehohoito, jossa yhdistyy hampunsiemenöljy ja mesiangervo. Hoidon tarkoitus on nimenomaan tasapainottaa epäpuhdasta ihoa, mikä on tällä hetkellä enemmän, kuin tarpeen, kiitos jatkuvassa käytössä olevien kangasmaskien. Oma iho on tuntunut paljon paremmalta sen jälkeen, kun olen aloittanut tämän käytön.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.