Hae
Big mamas home

Ystäväkirja

Hyvää ystävänpäivää ihanat! Bongasin tässä jokin aikaa sitten Iidan Iidan matkassa blogista tällaisen ystäväkirja postauksen ja päätin kopioida kysymykset myös omaan blogiin. Ja minusta ystävänpäivä on on aivan täydellinen päivä ystäväkirja postaukselle!

Kuulumisia - BMH - Big mamas home by Jenni

Uupuminen - Uuvuin uudelleen - BMH - Big mamas home by Jenni
Harrastukseni

Bloggaaminen ja somen tekeminen on minulle edelleen harrastus ja se on myös se harrastus johon panostan kaikkein eniten.

Tällä hetkellä minulla ei ole mitään sellaista ohjattua harrastusta. Ei ole ollut itseasiassa sen jälkeen, kun muutin pois kotoa. Mutta voin sanoa harrastavani myös uimista. Pyrin uimaan säännöllisesti Vuosaaren uimahallissa, joka on minusta Itä-Helsingin paras halli. Sen lisäksi harrastan valokuvaamista. Kuvaan paljon muutakin, kuin vain blogiin liittyviä kuvia, joten uskallan sanoa myös tätä harrastuksekseni.

Erityistaito

Tämä luki myös Tinder-profiilissani. Olen maailman nopein Ikeassa kävijä. Pystyn selviytymään Ikeasta seitsemässä minuutissa halutessani. Paras ystäväni on sanonut, että olen ainoa ihminen maailmassa, jonka hän suostuu kyyditsemään Ikeaan krapulassa.

Erikoistuntomerkkini

Ääni. Monet tunnistavat minut äänestä. Ääneni on ilmeisesti melko persoonallinen, mutta se on myös kova ja kantava. Olen sanonut monille, että minulle saa pyytää hiljentämään äänen volyymia, sillä en aina huomaa sen nousemista liian kovaksi.

Vallila - Raitiovaunu - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuus - Sinkkuuden huonot puolet - BMH - Big mamas home by Jenni

Voimabiisi

Erika Vikmanin Ciciolina. Rakastan tätä biisiä ja se on voimabiisini sanan kaikissa merkityksissä. Olen sanonut, että seksuaalisuuteni on supervoimani ja minusta tämä biisi yhdistyy siihen.

Tunnuslauseeni

En tiedä voiko tätä sanoa varsinaisesti tunnuslauseeksi, mutta ajattelen vahvasti, että elämä on 20% sitä mitä sinulle tapahtuu ja 80% sitä, miten asiat ottaa. Jos kaikesta ajattelee negatiivisesti, niin elämä on varmasti todella kamalaa. Minä ajattelen lähtökohtaisesti kaikesta melko positiivisesti.

Lapsuuden karkkimuisto

Ravit ja metrilakut. Vanhempani olivat kumpikin hevosurheilijoita ja minä kasvoin varhaislapsuuteni raviradan varrella. Metrilakua ei ollut saatavilla kaikissa raveissa, mutta silloin kun sitä sai, sitä myös ostettiin. Ihan parasta. Ravit eivät olleet mikään suosikkijuttuni lapsena ja halusin kyllä jäädä kotiin aina kun se vain oli mahdollista.

Keräilen

Olen melko laiska keräilija, mutta korvakoruja minä keräilen. Minulla ei ole mitään varsinaista perustelua sille, miksi minulla on niitä niin paljon. Niitä vain on. Sen lisäksi keräilen myös astioita. Huomattavasti laiskemmin, kuin korvakoruja.

Vorssa Ink korvakorut - Sydän - Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by JenniDøck - Jan Mayen kuunari - Ravintolat - Helsinkin - BMH - Big mamas home by Jenni

Onneksi minusta ei tullut

En osaa vastata tähän oikein mitään. Minun haaveammattini ovat olleet taidemaalari ja kirjailija. Mutta koen, että saan tehdä tietyllä tavalla kumpaakin blogin kautta. Valokuvaus on visuaalista ja luovaa ja saan kirjoittaa, joten tavallaan nämä ovat käyneet toteen. Mutta ei minua missään nimessä harmita se tapa, jolla nämä toteutuivat.

Mitä todella haluaisin tehdä

Matkustaa New Yorkiin.

Tapa viettää vapaailta

Sohvalla makoillen ja hyvää sarjaa katsellen. Mutta tapaan myös mielelläni ystäviäni mahdollisuuksien mukaan. Olen introvertti ja kotihiiri, joten olen myös täydellisen tyytyväinen ollessani kotona.

Ennen internettiä oli mahtavaa

Kun ei ollut anonyymia kiusaamista. Kiusaaminen on helpompaa, kun sitä ei tarvitse tehdä omalla naamalla ja nimellä. Tämä on asia, jonka haluaisin ihan todella muuttaa netissä. Itse olen kokenut kiusaamisen lisäksi myös puhdasta vainoamista netissä.

Stockmann Relove - BMH - Big mamas home by JenniViikon parhaat - pinkki gin tonic - BMH - Big mamas home by Jenni

Ennen internettiä oli kauheaa

Tiedon kerääminen. 😀 Muistan miten ala-asteella meillä oli sellaisia tietosanakirja tehtäviä, joissa meidän piti etsiä sivistyssanojen merkityksiä tietokirjasta. Nyt riittää, kun googlaa.

Parhaat puoleni

Koen olevani empaattinen ja lämmin ihminen. Ja vaikka olen introvertti, tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Varsinkin ammattilaisena pystyn olemaan lempeä ja rohkaiseva asiakkaiden kanssa. Haluan ymmärtää muita ja muiden näkökulmia ja tiedostan etteivät omat mielipiteeni ole ainoita oikeita. Koen, että minun kanssani on helppoa keskustella näistä syistä.

Olen hyväksynyt

Olen hyväksynyt sen etten ole kaikkivoipa. Minulla on rajani ja se tarkoittaa sitä, että en pysty kaikkeen. Minun täytyy olla armollinen itselleni ja ottaa huomioon myös itseni.

Kapinoin

Patriarkaattia vastaan. Olen kokenut oman feministisen heräämiseni ja silmäni ovat avautuneet naisvihalle ja patriarkaatille. Tasa-arvo kuuluu kaikille ja haluan olla omalta osaltani taistelemassa epätasa-arvoa vastaan. Toivon, että omat tyttäreni voisivat kasvaa maailmassa, jossa heidän ei esimerkiksi tarvitsisi pelätä liikkua pimeällä ulkona. Mutta se taitaa olla vielä melkoisen matkan päässä.

Tisut - Tissimuki - Bellalice - BMH - Big mamas home by Jenni Pluskokoisten muoti - BMH - Big mamas home by Jenni

En osaa

Ajaa autoa. En ole koskaan ajanut ajokorttia, koska en ole kokenut tarvitsevani sitä täällä Helsingissä. Se ei ole ollut mikään periaatekysymys. Joskus tulevaisuudessa voin ajaa kortin, mutta toistaiseksi en ole sitä tarvinnut. Pärjäämme tyttöjen kanssa todella hyvin ilmankin.

Pelkään

Yksin nukkumista. Siitä huolimatta, että nukun nykyään ison osan ajasta yksin. Mulla lähtee mielikuvitus herkästi laukalle ja onnistun pelottelemaan itse itseni henkihieveriin. 😀 Tähän olen saanut apua ASMR-videoista. NE ovat minulle varsinainen henkireikä myös ahdistuksen kanssa.

Murehdin

Tällä hetkellä lähinnä koulujuttuja.

Rakastan

Tyttöjäni. Itseäni. Poikaystävääni. Perhettäni. Ystäviäni. Korvakorujani…

Vaaleanpunainen neule - BMH - Big mamas home by Jenni Syksy - Töölönlahti - BMH - Big mamas home by Jenni

Jos olisin säätila

Olisin kevät. Sellainen varhain lämpenevä, lempeä kevät. Uskon sen kuvastavan mun luonnetta, mutta minä myös rakastan kevättä enemmän kuin mitään muuta vuodenaikaa. Sitä, kun talvi jää taakse ja kaikki kesän kiva tekeminen on vasta edessä päin.

Jos olisin rakennus

Olisin sellainen vanha puuhuvila. Klassisesti rakennettu ja puupitsillä koristeltu. Vaaleankeltaiseksi maalattu, valkoisilla detaljeilla. Sellainen missä on vähän villiksi päässyt puutarha ja vanhoja omenapuita.

Parasta arjessa on

Tällä hetkellä se, että eronneena saan ikäänkuin best of both worlds. Saan omannäköisen lapsiarjen yhdessä lapsieni kanssa. Mutta sen lisäksi saan myös täysin omannäköisen arjen, jossa voin ottaa huomioon vain itseni ja omat tarpeeni.

Olohuone - Syksy - BMH - Big mamas home by Jenni Sinkkuäiti - BMH - Big mamas home by Jenni

Satavuotiaana aion

Olla edelleen aktiivinen ja nauttia elämästä. Toivon mukaan rakkaitteni kanssa.

Unelmani juuri nyt

Pitää kunnon kesäloman. Teen juuri nyt töitä sen eteen, että voin pitää rauhassa täysipitkän kesäloman. Viime kesän rutistus ajoi minut burnouttiin, enkä mielelläni haluaisi uusia sitä kokemusta.

Elämän tarkoitus on

Minulle se on sitä, että elän mahdollisimman omannäköistäni elämää ja olen onnellinen. Lapseni ovat tuoneet omaan elämääni merkityksellisyyttä, jota siinä ei ole ollut aiemmin. Mutta nämä ovat tosiaan minun ajatuksiani elämän tarkoituksesta. Uskon, että jokainen löytää itse oman tarkoituksensa.

-Jenni

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook / Tiktok

Muut tilini: @bmhinterior / @elise_visuals

LUE MYÖS

8 faktaa minusta

Milloin viimeksi-haaste: 50 kysymystä ja vastausta

8 kysymystä ja vastausta kodista

Aikuisten ystäväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *