Hae
Big mamas home

3 talvista juhla-asua

Minulla on tässä vielä yksi juhlakauteen sopiva postaus teille. Kun ensin on puhuttu meikistä ja kampauksesta, niin jäljelle jää vielä pukeutuminen. Kuvasin teille kolme erilaista juhlakauteen sopivaa asua, jotka esittelen teille nyt yhdellä rysäyksellä. Joten eiköhän aloiteta.

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua
Haalari H&M

Ensimmäisessä kokonaisuudessa on ihan vain yksinkertainen haalari. Rakastuin haalareihin tämän syksyn aikana. Omani ovat samaan aikaan tyylikkäitä ja ihan mielettömän mukavia päällä. Tilasin tämän haalarin itse asiassa mukavaan kotona hengailuun, mutta ilokseni totesin sen sopivan myös oikeilla asusteilla juhlavampaankin tilaisuuteen. Tässä rakastan leveitä, hieman liehuvia lahkeita. Eikä minua haittaa yhtään, vaikka korkokengät vain vähän pilkistävät lahkeiden alta.

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua
Toppi H&M
Neule KAPP AHL
Housut H&M

Toinen asu ei ole ihan yhtä rento, kuin edellinen. Se syntyi ihan vain sillä, että yhdistin lempi vaatekappaleitani yhteen. Olen ennenkin ylistänyt näitä paperipussihousuja, jotka sopivat niin moneen tilanteeseen. Tuo kimalteleva neule on jo varmaan viisi vuotta vanha, mutta toimii edelleen hyvin ja tuo asuun nimien omaan vuoden loppuun sopivaa säihkettä.

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua

 

Big mamas home by Jenni S. kolme talvista juhla-asua
Mekko NANSO second hand

Kolmanneksi asuksi valikoitui klassinen pikkumusta. Omani on todella yksinkertainen, mutta kiva. Lisäksi, tämä on niin ajaton ja hyvää materiaalia, että uskon sen kestävän vuosia. Mekko on ollut loistava löytö rakastamastani Zadaa sovelluksesta. Siihen voi yhdistellä helposti rohkeampia asusteita tai jättää kokonaisuuden tällä tavalla yksinkertaiseksi. Kaveriksi sitten ihan vain korkokengät.

 

 

2 kommenttia

  1. Nimetön kirjoitti:

    Aivan ihania asuja, voisin laittaa myös itse jokaisen ?

    T. Klara

  2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

    Ihanaa kuulla. Toivottavasti onnistuin antamaan tällä pukeutumisinspiraatiota loppuvuoteen. Hyviä pyhiä teille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.