Hae
Big mamas home

Blogivuosi 2020

Luin juuri vuosi sitten kirjoittamani postauksen Tuleva vuosi 2020 ja mieleni teki huutonauraa. Olin suunnitellut vuodelle 2020 vaikka mitä uutta, säännöllistä julkaistavaa. Minulla oli melkoisen kunnianhimoiset tavoitteet tälle vuodelle. Tämä johtui siitä, että sitä edellinen vuosi 2019 oli täysi floppi. Silloin en yltänyt edes omiin tavoitteisiini, vaikka ne olivat olleet lähtökohtaisesti matalat. Viime vuoden alussa kurottelin sitten tähtiin. Jos olisin tiennyt silloin, millainen vuodesta olisi tulossa, olisin heittänyt tavoitteeni huutonaurun kera romukoppaan. Tästä viisastuneena, otan ensivuoden vastaan armollisemmin. Mutta ei blogivuosi 2020 ollut kuitenkaan täysin surkea.

Big mamas home by Jenni S. - Blogivuosi 2020

Kävijöistä

Blogivuodessa 2020 ei ollut siis mitään erityistä vikaa. Teitä lukijoita on nimittäin ollut tänä vuonna yli kolme kertaa enemmän, kuin edellisenä vuonna. Kiitos siitä teille jokaiselle. Olin myös pitkään Blogit.fi:ssä Lifestyleblogien top-listan sijalla 5. Mikä tuntui aivan huikealta! Ja te ette sitä tiedä, mutta se oli hyvissä ajoin viime vuoden puolella, kun kuulin, että pääsisin Vaikuttajamedialle bloggaajaksi. Eli sen puolesta ei lainkaan huono vuosi.

Big mamas home by Jenni S. - Blogivuosi 2020

Toteutumattomat suunnitelmat

Sen sijaan, suunnittelemani jutut eivät toteutuneet. Olin suunnitellut kirjoittavani tietyistä teemoista, jotka olivat ruoka, hyvinvointi ja äitiys. Tämä oli asia, jota odotin ehkä eniten viime vuonna. Mutta sitten tuli ero ja voimat loppuivat. Aloin toipumaan väkivaltaisesta suhteesta ja selviämään samalla vainoamisesta. Sen lisäksi opettelin samaan aikaan elämään yksin tyttöjeni kanssa. Tytöt asuvat minun luonani ja näkevät isäänsä vain harvoin, joten suurimman osan ajasta, joudun olemaan molemmat vanhemmat. Siinä oli paljon enemmän opeteltavaa, kuin olin ajatellut. Se söi myös melkoisesti voimia.

Koska omassa elämässäni oli niin paljon kaikkea uutta ja uuvuttavaa, jätin suosiolla blogin kakkossijalle. Näin ollen tavoitteeni tietyistä teemoista, arkiruokaa-postaussarjan elvyttämisestä ja muusta, mitä olin suunnitellut, jäivät. Tämä tuntui pitkällä tähtäimellä parhaalta ratkaisulta oman jaksamistani ajatellen. Jatkoin kuitenkin kirjoittamista, sillä bloggaaminen on minulle edelleen äärimmäisen rakas harrastus. Mutta tavotteiden unohtaminen poisti kirjoittamisesta paineet.

Big mamas home by Jenni S. - Blogivuosi 2020

Uudet aiheet

Vaikka tavoitteeni eivät toteutuneet, löysin blogille kokonaan uuden aihepiirin, josta kirjoittaa. Nimittäin ihmissuhteet ja tunnelukot. Vaikka yksikään näistä postauksista ei yltänyt Vuoden 2020 luetuimpiin, tilastot kertovat teidän pitäneen myös niistä. Yksi suosituimmista tämän aihepiirin jutuista oli tekstini Eroista ja sarjamonogamiasta. Joten näillä aiheilla jatketaan edelleen.

Muuten, vuonna 2021, aion jatkaa samalla linjalla, kuin tänäkin vuonna. Elämä ei ole vielä tasoittunut niin hyvin, että uskaltaisin asettaa itselleni mitään isoja, kunnianhimoisia tavoitteita. Haluan kirjoittaa edelleen hyvällä fiiliksellä, omaa jaksamistani kunnioittaen. Tästä vuodesta tuli nimmittäin äärimmäisen hyvä, kun päästin irti isoista tavoitteistani. Katsotaan mitä kaikkea keksin vielä tulevalle vuodelle, mutta en todellakaan aio ottaa turhaa stressiä.

Olette ihania.

-Jenni

SEURAA MYÖS:

Instagram / Facebook / Tiktok

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.