Hae
Big mamas home

Viime päivinä olen…

Viime päivinä olen…

… Monen muun tavoin surkutellut ankeaa talvea. En ole kummoinen talvi-ihminen ja tammikuu on inhokki kuukauteni. Silti tämä jatkuva marraskuu alkaa hiljalleen tympiä. Olisi mukava, jos maa oli edes hetken aikaa täysin valkea. Vaikea ajatella kevättä, kun vielä ei ole ollut edes kunnon talvea.

… Käynyt treffeillä. En kovin monilla, mutta kieltämättä se on ollut ihanaa. Minulla oli paljon pelkoja, jotka liittyivät treffeillä käyntiin. Mutta on ollut mukavaa tavata uusia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneet minusta.

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

… Kävellyt paljon. Olen innostunut kävelemään pitkiäkin lenkkejä. Enää ei häiritse tihkusade, vaan olen musiikin tahtiin kävellyt pitkiäkin lenkkejä ja jopa juossut. Juokseminen onnistuu yllättävän hyvin. Maratonille tästä tuskin kannattaa vielä lähteä. Ilokseni olen jo huomannut, että elämäntapamuutos on myös alkanut tuottaa hedelmää.

… Kuunnellut Antti Tuiskun uutta levyä. Tämä yllätti itsenikin. En ole koskaan ollut kummoinen Antti-fani, mutta tämä uusi levy jotenkin kolahti. Uskon sen johtuvan siitä, että minuun puree tietty röyhkeys, jota albumilla on ja joka yleensä suomalaisesta musiikista puuttuu.

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

… Nauttinut kodista. Koti tuntuu juuri nyt enemmän kodilta, kuin koskaan. Vaikka kaikki tuntuu eron jäljiltä olevan aivan kesken. Olen nauttinut rauhallisista koti-illoista, saatuani lapset nukkumaan. Polttanut kynttilöitä ja katsonut elokuvia.

… Nauranut paljon. Olen nauranut monena päivänä vedet silmissä ja isoin kiitos siitä kuuluu loistaville työkavereilleni. Nauru on ollut ihan parasta terapiaa.

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

… Kokenut suunnatonta epävarmuutta. Tätä en ole kokenut ihan hetkeen. Olen jo vuosia ollut todella varma itsestäni, mutta yllättäen näin yksinään, monet vanhat epävarmuudet ja pelot alkavat nousta pintaan. Myönnän tämän liittyvän vahvasti treffailun aloittamiseen. Treffimaailma on hyvin erilainen verrattuna siihen, missä olen viettänyt viimeiset vuodet.

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

Big mamas home by Jenni S. Viime päivinä olen, Heidi K. & Cafelatte

… Käynyt Heidi K. & Cafelatten ystävänpäiväillassa. Kuistin kautta-blogin Heidi piti ihanan lukijaillan omille seuraajilleen, johon minä osallistuin ystäväni Heidin kanssa. Tilaisuus pidettiin Tapiolan Ainoassa Cafelatte loungessa, joka siis sijaitsee itse liikettä vastapäätä. Ilta oli todella mukava. Oli ihanaa tavat Heidi viimein livenä. Olemme seuranneet toisiamme jo tovin somessa, joten oli kiva tavat kasvotusten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.