Hae
Big mamas home

Maanantailista

Minulla on edessä aamuvuoropainotteinen viikko, joten tavoite on mennä iltaisin ajoissa nukkumaan. 

Maanantailista, Aurinkolahden ranta, lapset, tytöt.

 

Ihanaa toista pääsiäispäivää. Miten teidän pääsiäisenne on sujunut? Meidän viikonloppuumme ja pääsiäiseen on mahtunut pari muuttujaa, mutta lopulta kaikki on mennyt oikein hyvin. Törmäsin Jonnan blogissa tähän hauskaan maanantailistaan ja olihan se pakko kopioida itsellekin. Te tiedätte, että rakastan tämän tyyppisiä postauksia.
Postauksen kuvituksena kuvia, kun kävimme tyttöjen kanssa läheisellä rannalla merta ihmettelemässä. Tytöt rakastivat sitä. Kumpikaan ei olisi malttanut pysyä vain veden rajassa.

 

Mikä oli viikonlopun paras juttu? 
Ensinnäkin se, että tämä on ensimmäinen kokonaan vapaa viikonloppuni hetkeen ja toisekseen se, että pääsiäinen antoi hyvän tekosyyn syömiseen ja loikoiluun. Tässä kävikin niin, että vaikka minä olinkin saanut pyhiksi sovittua vapaita, mieheni on ollut todella tiiviisti töissä. Pääsiäinen muuttui kertaheitolla äidin ja tyttöjen laatuajaksi. Mikä ei toki ole yhtään huono juttu. 
 
Jos pitää valita yksi ainoa paras juttu koko viikonlopusta, niin se on lauantain saunavuoro. Tytöt osasivat olla todella siivosti, löylyt olivat hyvät ja mieheni ehti meidän kanssa saunomaan töiden ohessa. 
Arvosana viime viikolle? 
 
Vahva 9. Pääsiäinen ja Erikan näkeminen nostivat perus arkiviikon tunnelmaa. 

 

Miltä näytät tänään?
Olen kotona, joten olen vetänyt päälle vanhan, mustan maksimekon, joka toimii tähän vuodenaikaan loistavana oloasuna. Tukka minulla on kiinni ja olen pessyt meikit pois. 
Päivän suunnitelmat? 
Aamupäivän vietän kotona tyttöjen kanssa. Illaksi menen taas töihin. Eipä tässä sen kummempia suunnitelmia ole, sillä tulen kotiin vasta yhdeksän aikaan. Silloin saa olla menossa jo kovaa vauhtia nukkumaan, sillä tiistaina minulla on aamuvuoro. 

 

Mitä odotat tältä viikolta? 
Unta. Nukuin viime viikolla tavallista huonommin, eikä olo ole vieläkään täysin tasaantunut. Minulla on edessä aamuvuoropainotteinen viikko, joten tavoite on mennä iltaisin ajoissa nukkumaan. 
Mitä aiot syödä tällä viikolla? 
En ole miettinyt. Me pohdimme ruokalistoja aika viime tipassa, eli juuri ennen kauppareissua. Pitäisi myös miettiä, mitä syön töissä tällä viikolla. 
 
Jotain, mitä haluat tehdä tällä viikolla? 
Rentoutua. Haluan myös tehdä kirjoittaa tiettyjä blogipostauksia valmiiksi, jotta en olisi liikenteessä aina viime tipassa. Haluaisin löytää illoista myös aikaa mieheni kanssa. Me olemme viime aikoina laiminlyöneet suhdettamme ja sen eteen on pakko alkaa tehdä jotain konkreettista.

8 kommenttia

 1. Tiia / Littlebigthings kirjoitti:

  Hauska postausidea, tykkään tämmösistä kans. Pitänee toteuttaa joskus! Rentoutuminen olis täälläkin suunnitelmissa, joskin vasta ensi viikolla, sitä ennen pitää painaa vielä hulluna hommia 😛

 2. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Tämä oli tosiaan hauska. ? Meillä rentoudutaan seuraavan kerran sitten vappuna. Työvuorolistan tekijä oli lisännyt mulle vapun perään pari arkipyhävapaata. ✌

 3. Jasu kirjoitti:

  Olipa kiva postaus ja ihania kuvia! Mä rentouduin viime viikon Gdanskissa, joten tää viikko menee ihan töiden parissa 🙂

 4. Tuula's life kirjoitti:

  Suloinen postaus! Äidin ja tyttärien laatuaika kuulostaa kivalta ja näyttääkin niin kivalle. Ihania tyttösiä!
  Ja kiva postausidea. Saanko napata mukaan?
  Aurinkoista viikkoa!

 5. Helmi kirjoitti:

  Suloiset tytöt! Tuli kuvista ihanan kesäinen olo! Todella kiva postaus:)

 6. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos. ? Kyllä tämä aika on ihanaa, kun ulkona kuvaaminen helpottuu.

 7. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos Tuula. Nappaa ihmeessä, kun ei tämä minun omaisuuttani ole.

 8. Jenni S. Big mamas home kirjoitti:

  Kiitos taas Helmi. Ihanaa kevättä ja vappua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.