Hae
Big mamas home

Helmikuun koottuja

Aloitettuani Viikon suosikki-postaussarjan, totesin vanhan Kuukauden suosikkien kaipaavan pientä uudelleen konseptointia. Päätin alkaa tekemään tästä enemmän sellaista kuukausikoostetta, varsinaisen suosikkiluettelon sijaan. Tässä siis teille mainitsemisen arvoisia juttuja kuluneelta kuukaudelta.

Big mamas home by Jenni S. Helmikuun koottuja

Musiikki.

Olen helmikuussa kuunnellut musiikkia paljon enemmän, kuin podcasteja. En muista, milloin näin olisi viimeksi tapahtunut. Varmaan ennen kuin podit tulivat elämääni. Pääsääntöisesti kuulokkeissa ja kaiuttimissa, on soinut suomirap. Sen lisäksi innostuin valtavasti Antti Tuiskun uudesta albumista. Ensimmäisellä kuuntelukerralla minun piti pidentää iltalenkkiäkin, että ehdin kuunnella koko albumin. Sen lisäksi ihastuin myös Ida Paulin ja Kalle Lindrothin albumiin Nää kaikki kertoo susta. Albumin viisi Hosun, oli erittäin samaistuttava.

Big mamas home by Jenni S. Helmikuun koottuja

Heidi K. x Cafelatte ystävänpäivätapahtuma.

Ystäväni Heidi ilmoitti itsenä ja minut meidän molempien seuraaman Kuistin kautta-blogin Heidin lukijailtaan. Tilaisuus järjestettiin Tapiolan Ainoassa, Cafelatten tiloissa. Ja jestas sentään, millainen liike heillä on siellä. Tilat ovat kaikin puolin todella inspiroivat. Heidin tapaaminen oli myös mahtavaa. Hän oli juuri niin energinen ja positiivinen, kuin millaisen kuvan olen hänestä saanut. Edelleen hämmästelen sitä, miten hassua on tavata ensimmäistä kertaa ihminen, jota on seurannut vuosia somessa ja josta tietää paljon, mutta ei kuitenkaan juuri mitään. Tapahtumassa tuli nimittäin myös muita sometuttuja vastaan.
Olipa muuten hankalaa kirjoittaa kahdesta eri Heidistä samassa jutussa…

Big mamas home by Jenni S. Helmikuun koottuja

Inspiraatio.

Siitä huolimatta, että helmikuu oli vain jatkoa turhan pitkään jatkuneelle marraskuulle, olin inspiroituneempi, kuin kuukausiin. Päässä ei ole risteillyt hetkeen tällaista määrää ideoita. Olen kuvannut ja olen kirjoittanut. Välillä on tullut mietittyä, mitä hittoa oikein ajattelin tätä kirjoittaessani ja välillä olen voinut todeta olevani liekeissä. Siinä suhteessa tämä on ollut erinomainen kuukausi.

Big mamas home by Jenni S. Helmikuun koottuja

Itsenäisyys.

Olen nauttinut valtavasti tästä eron jälkeisestä itsenäisyydestä. Siitä, että saan tehdä asiat omalla tavallani. Minun ei tarvitse neuvotella siitä kokkaanko kotona kasvisruokaa vai en, kierrätänkö tai miten hoidan ruokaostokset. Te ette uskokaan miten virkistävää tämä on. Lisäksi, siinä missä ennen suorastaan pelkäsin olla yksin kotona, olen nyt aivan sinut sen kanssa. Pelot ovat haihtuneet kuin tuhka tuuleen.

Big mamas home by Jenni S. Helmikuun koottuja

Kevät.

Hyväksyin jo joitain vuosia sitten, että talvi vasta alkaa joulusta. Joten lopetin silloin kevään uumoilemisen tammikuussa. Tein tätäkin tosi pitkään ennen totuuden hyväksymistä. Sen sijaan, tässä helmi-maaliskuun vaihteessa on lupa alkaa haaveilemaan keväästä, auringosta ja hiirenkorvista. Vaikka juuri nyt ulos katsoessa ei siltä tunnukaan, kevät tekee tuloaan. Viime viikolla oli useita aurinkoisia päiviä, jotka saivat suunnittelemaan vaaleampia päällisiä sohvatyynyihin, sekä haaveilemaan asuista, joihin kuuluu olennaisena osana nahkatakki. Uskon, että valkoiset converseni pääsevät ennemmin tai myöhemmin taas käyttöön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.